Ce regim adoptă Kate Middleton după naştere, ca să aibă o siluetă de invidiat

Distribuie

Kate Middleton este un exemplu fericit de mamă care a reuşit să revină la silueta de dinainte de sarcină într-un timp record. Bineînţeles că în acest proces un rol foarte important l-a avut regimul alimentar.

Un apropiat al Ducesi de cambridge a dezvăluit presei britanice că mama micuţului George a recurs la un regim pe bază de alimente crude. „Kate are deja o siluetă ideală, dar vrea să aibă și o piele luminoasă”, a dezvăluit prietenul familiei pentru Daily Mail, notează unica.ro.

Acest tip de regim nu numai că este benefic în lupta cu kilogramele, dar înseamnă și avantaje deloc neglijabile asupra pielii, părului și unghiilor, pentru că vitaminele din alimentele neprelucrate se păstrează mai bine. Deloc de neglijat este faptul că, potrivit experţilor în nutriţie, consumarea alimentelor neprelucrate sporeşte şi fertilitatea.

Chiar dacă taotă lumea îi admiră silueta zveltă, Kate Middleton nu a fost tot timpul aşa, de-a lungul timpului, Kate Middleton suferind dese fluctuaţii de greutate. Astfel, la intrarea la universitate avea talia 38, iar la sosirea la Londra, scăzuse la 36, pentru ca acum, când este mama micului prinț George, să fie de doar 34.


Distribuie
..