Care sunt obiceiurile INCONŞTIENTE ale femeilor suple, ce le ţin mereu ÎN FORMĂ

Distribuie

Oamenii slabi au obiceiuri zilnice care-i menţin în formă. Acestea însă, lipsesc din viaţa de zi cu zi a celor care vor să piardă din greutate. Ca să ai o greutate corporală potrivită pentru înălţimea ta, trebuie să fii atentă la mai multe lucruri decât la calorii.

Obiceiurile specifice persoanelor suple nu sunt impuse, ci devin aproape a doua natură a lor. Este vorba de mici obiceiuri care le menţin inima sănătoasă şi metabolismul dinamic.

Iată ce obişnuiesc să facă zilnic oamenii supli:

1. Sunt agitaţi

Nu prea găseşti un om slab stând locului mult timp. Aceştia sunt mereu în mişcare. Studii efectuate recent au demonstrat că un om agitat arde cu până la 350 de calorii mai mult, ceea ce este egal cu ore de mers pe jos la pas rapid. 

2. Mănâncă fără a distrage atenţia

Oamenii supli mănâncă lent, în linişte, fără să aibă diverse treburi în jurul lor care să le distragă atenţia. Pentru persoanele slabe, masa este masă.

Cei care au şi alte activităţi când mănâncă, fie că muncesc, fie că se relaxează la televizor, tind să mănânce cu până la 300 de calorii mai mult pe zi decât persoanele care-şi alocă timp pentru mesele zilnice.

Dacă nu mai faci şi altceva în timp ce mănânci, te vei simţi sătul mai repede şi vei scădea aportul caloric total pe zi.

3. Resturile de mâncare trebuie păstrate pentru mai târziu

De multe ori după ce mâncăm, ne face cu ochiul şi mâncarea din farfuria copilului sau a soţului. Acest lucru este specific persoanelor cu kilograme în plus şi provoacă în timp acumulări de grăsime.

Oamenii supli nu mănâncă de la alţii şi chiar lasă ei înşişi mâncare în farfuriile lor. Resturile de mâncare sunt resturi, deci trebuie puse la păstrare pentru mai târziu.

Mai mult, persoanele suple mănâncă foarte des un singur fel de mâncare, iar dacă reuşesc să mănânce două feluri înseamnă că porţiile sunt foarte mici.


Distribuie