Băuturi care te ajută să scapi de BURTĂ

Distribuie

Aceste băuturi gustoase şi la îndemâna tuturor te ajută să ai un abdomen mai plat şi să arăţi mai bine. Iată ce poţi să bei dacă vrei să scapi de burtă.

Te-ai decis să scapi de burtă? Înseamnă că trebuie să renunţi la sucurile din comerţ, la cocktail-uri şi băuturi alcoolice în favoarea acestor băuturi gustoase. Evident, ele nu îţi vor topi ca prin minune grăsimile, ci doar vor contribui la slăbire în timp ce ţii o dietă sănătoasă şi faci mişcare. În plus, unele din aceste băuturi previn şi vindecă balonarea pentru ca tu să ai un abdomen mai plat, notează unica.ro.
Ceaiul de mentă
Ceaiul de mentă are efecte benefice asupra tractului digestiv. Dacă îl bei cu regularitate, vei avea un tranzit intestinal mai bun, vei scăpa de balonare şi de flatulenţă. În plus, un ceai de mentă băut după masă te ajută să digeri mai bine grăsimile.
Un smoothie de ananas
Ca să previi balonarea şi să ai o digestie mai bună, încearcă un smoothie din ananas proaspăt- Ananasul este singurul fruct pe care e recomandat să-l mănânci imediat după masă deoarece conţine enzime digestive.
Ceaiul verde
Banalul ceai verde, care se găseşte la orice supermarket, este o adevărată minune în lupta cu kilogramele în plus. Antioxidanţii pe care îi conţine ajută la arderea grăsimilor, aşa că este o băutură pe care o poţi consuma toată ziua, în loc de apă. De asemenea, un ceai verde este util înaintea unui antrenament cardio pentru că te ajută să arzi mai multe calorii.
Sucuri de legume
Dacă vrei o băutură răcoritoare şi sănătoasă care să te ajute la slăbit, sucurile de fructe nu sunt alegerea cea mai bună. Chiar dacă sunt naturale şi proaspăt stoarse, acestea conţin mult zahăr. De aceea, ar fi mai bine să-ţi potoleşti setea şi să-ţi iei vitaminele din sucuri de legume. Se pare că un pahar mare cu suc de legume băut înainte de masă te ajută să mănânci mai puţin.
Apa plată
În sfârşit, dar nu în ultimul rând, apa plata este unul din cei mai buni aliaţi în cura de slăbire. Dacă vrei să scapi de burtă, nu subestima beneficiile consumului de apă. Hidratarea corespunzătoare te ajută să elimini pofta de dulce, să mănânci mai puţin, să ai un tranzit intestinal sănătos şi să previi retenţia de apă în ţesuturi.


Distribuie
..