Băutura care topeşte CELULITA

Distribuie

Celulita este cel mai mare dușman al femeii, dar sunt câteva mijloace care te pot ajuta să lupți împotriva ei. Vezi cum îți poți prepara o băutură care topește grăsimile.

Nu doar produsele scumpe te pot ajuta să scapi de celulită. Uneori, cele mai puternice ingrediente sunt chiar la tine în bucătărie. Grepfrutul, de exemplu, este unul dintre cele mai sănătoase fructe și te ajută să scapi de grăsimea în exces. Consumat cu regularitate, îți îmbinătățește circulația, previne acumularea de apă în organism și, deci, formarea celulitei, te ajută să elimini toxinele și reglează nivelul zahărului din sânge. Îl poți folosi și pentru a prepara un suc care îți topește celulita.

Sucul care te scapă de celulită

Pentru a prepara un astfel de suc, ai nevoie de un grepfrut mare, două portocale, ¼ de lămâie și un centimetru de ghimbir. Curăță fructele și amestecă-le în storcător. Băutura obținută trebuie ținută la frigider și consumată dimineața, pe stomacul gol, și între mese.

Nu uita, însă, că grepfrutul interacționează cu anumite medicamente, așa că dacă iei pastile, întrebă-ți medicul de familie, înainte să începi o astfel decură.


Distribuie
..