Au slăbit 61 de kg împreună pentru a arăta perfect în ziua nunții! FOTO incredibile

Distribuie

Enervați de kilogramele în plus, Matt și Hannah, doi tineri care aveau o relație încă din timpul liceului, au reușit să slăbească împreună 61 de kilograme, pentru a arăta perfect în ziua nunții.

După ce Matt a cerut-o în căsătorie pe Hannah, cei doi au început să își facă planuri de nuntă. În timpul acesta, tinerii au decis să aibă mai multă grijă de trupurile lor. Britanicul, care lucrează ca bucatar, era considerat obez din punct de vedere clinic, având o greutate de 118 kilograme, lucru care îi afecta și respectul de sine.
“Eu și Hannah, soția mea, ne-am îngrășat treptat în adolescență. Începusem să avem proprii bani și marea parte a lor se duceau pe mâncare. Nici slujba de bucătar nu m-a ajutat foarte mult, eram înconjurat de mâncare și luam cel puțin trei mese pe zi. Aveam trei bărbii înainte”, a povestit Matt, notează stirile.rol.ro.
În urmă cu 18 luni, cei doi își făceau pregătirile de nuntă, moment în care au hotărât că ar fi cazul să slăbească. “Hannah m-a convins să ne înscriem într-un program de slăbit. Nu am fost foarte încântat de idee”, a spus britanicul. Acesta spune că și-a dat seama de greșeala lui imediat ce a intrat în sala de fitness. Cei doi au început imediat să-și schimbe stilul de viață, reducându-și dieta și începând să facă tot mai mult sport. “Cel mai mare imbold a venit după ce m-am dus la medic, câteva luni mai târziu. M-a confundat, credea că trebuie să consulte un bărbat de 118 kilograme”, a mai spus Matt.
Matt a slăbit 46 de kilograme, iar Hannah, cea care i-a devenit soție, a pierdut 15 kilograme. Cei doi au slăbit schimbându-și dieta zilnică, în care au inclus mai multe legume, și mergând regulat la sala de fitness. Matt și Hannah și-au promis la începutul dietei că vor arăta perfect în pozele de la nuntă.

Distribuie
..