Andreea Marin a eliminat un aliment din dieta ei, iar efectele sunt spectaculoase! FOTO

Distribuie

Anul trecut, Andreea Marin a coştientizat faptul că problemele din viaţa personală şi-au pus amprenta şi asupra fizicului ei, astfel încât a decis să ceară ajutor specializat.

Andreea Marin nu a făcut un secret din faptul că şi-a recăpătat echilibrul apelând la specialiştii dintr-un renumit complex din Bodrum unde a urmat terapii de detoxifiere, notează unica.ro.


Tot acolo, vedeta noastră a făcut cunoştinţă cu Cisem Cakir, specialista în nutriţie şi raw food a centrului, de la care a învăţat care sunt alimentele dăunătoare corpului nostru.

„Prin ceea ce consumăm facem loc în corpul nostru depozitelor de reziduuri care devin un mediu propice bolilor şi cancerului, în special. La Bodrum am învăţat o mulţime de lucruri bune, de la reţete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot planta singură, în pământ organic, anumite legume sau verdeţuri din care gătesc apoi sau fac sucuri cu un conţinut bogat în minerale, enzime, vitamine.

Am văzut un film la unul dintre seminariile de la Bodrum despre efectele nocive ale zahărului şi ale chimicalelor, zahărul fiind numit şi „cocaina produselor alimentare”, şi am înţeles clar câte beneficii aduce înlocuirea acestuia cu siropul de agave sau mierea bio, de exemplu.

Apoi, am înţeles ce înseamnă să bei apă alcalină, cu un PH aproape de 10 ca valoare , necesar corpului tău pentru purificare şi pentru a contrabalansa agresiunea atâtor produse acide pe care le consumăm”, spunea Andreea Marin într-un interviu.

Toate aceste măsuri au au avut un efect de-a dreptul spectaculos: în mai puţin de un an, vedeta a ajuns să poarte măsura XS, în condiţiile în care la început avusese măsura L.Distribuie
..