Andra ne-a dezvăluit care-i cea mai bună dietă după naştere: ”10 kg s-au dus deja şi voi mai slăbi. Eva mă ajută!”

Distribuie

Andra are un mod vesel, sănătos şi… relaxat de-a privi viaţa, indiferent că vine cu bune sau cu mai puţin bune. Aşa se face că “problema kilogramelor” cu care a rămas după naştere – una majoră pentru cele mai multe vedete – pentru ea a fost… neînsemnată. “După o sarcină, cred că lucrurile se cam refac de la sine”, ne-a mărturisit vedeta.

Deşi ştii că se-mparte între concerte, înregistrări, evenimente, emisiunea de la PRO TV  – au reînceput preselecţile pentru “Românii au talent” – şi familia ei din ce în ce mai numeroasă, Andra îţi dă impresia că e… maestru zen.

Pentru ea nimic nu e un capăt de ţară şi totul are o rezolvare. Inclusiv problemele legate de siluetă, care pentru majoritatea vedetelor proaspăt devenite mame sunt motiv de depresie.

Ne-a mărturisit că nu s-a înfometat pentru a redeveni suplă, n-a recurs la regimuri drastice – în care, de altfel, nu crede -, şi nu s-a privat de micile plăceri culinare fără de care viaţa ar fi poate mai tristă.

“Cea mai bună dietă este, pur si simplu, normalitatea… Eu am mai spus şi susţin în continuare că nu cred în regimurile drastice sau concepute după un plan riguros. Nu mă reprezintă şi nici nu mi se par sănătoase. Sunt atentă la ceea ce mănânc. După o sarcină, cred că lucrurile se cam refac de la sine. Aş zice că vreo 10 kilograme din cele 15 luate s-au dus deja, le-am spus «adio». Şi voi mai slăbi, ştiu că n-am de ce să-mi fac griji. Eva mă ajută!”, spune Andra.

Cătălin şi David, topiţi după cea mică

Cea mică a devenit, cum era de aşteptat, centrul universului celor doi părinţi celebri. Dar nici David nu lipseşte la apel. Băieţelul de 4 ani al familiei Măruţă e atât de implicat în creşterea Evei, încât aproape concurează cu Cătălin la atenţia piticei!

“Cătălin face de toate. Schimbăm scutece amândoi, ştim amândoi să încălzim o sticlă cu lapte sau să facem o băiţă cu simţ de răspundere. De când e tătic de fată, Cătălin e topit, mai ales că, din câte am observat până acum, cea mică îi seamănă. Iar David e nelipsit din scenele care o au în centru pe Eva… E curios, o iubeşte, e ataşat de ea, se simte răspunzător pentru fericirea ei. Şi deja ştie şi lucruri practice, inclusiv să-i ţină biberonul. Nu pot decât să mă bucur”, ne-a mai dezvăluit Andra.

libertatea.ro.


Distribuie
..