Aceste ALIMENTE sunt interzise după SPORT

Distribuie

Dacă faci sport este bine ca după aceea să eviți să consumi anumite alimente, cu scopul de a-ți reveni după efortul depus.

Sucuri carbogazoase

După ce faci mișcare te simți obosită și însetată. Te gândești probabil că dacă bei ceva dulce îți vei recăpăta energia. Sucurile conțin multe calorii și fac parte din alimentele pe care nu trebuie să le consumi după un antrenament. Un pahar de suc poate anula toate caloriile pe care le-ai ars cu ajutorul exercițiilor fizice.

Burger și cartofi prăjiți

Evită locurile în care se servesc preparate nesănătoase după ce te întorci de la sală. Nu mânca burger și cartofi prățiți pentru că sunt bogate în calorii și încetinesc digestia. Din acest motiv se formează depunerile de grăsimi, pe care, te vei chinui să le dai jos mai târziu.

Legume crude

Legumele nu sunt bogate în calorii și conțin substanțe nutritive esențiale, care să te ajută să ai un organism sănătos. Chiar și așa, legumele crude nu pot alimenta corpul după un antrenament. În acel moment tu ai nevoie de carbohidrați și proteine. Păstrează legumele pentru masă, dar evită-le după ce faci efort fizic.

Pizza

Acest preparat este prea bogat în calorii pentru a-l consuma după ce faci mișcare. Totodată, pizza conține grăsimi și sare. Acestea împiedică recuperarea adecvată după efortul fizic.

Prăjituri

După un efort fizic ai nevoie de carbohidrați, dar produsele de patiserie conțin tipul greșit de carbohidrați de care tu ai nevoie. Acestea conțin multe grăsimi, calorii și mult zahăr. Stai departe de prăjituri, gogoși și brioșe după ce faci mișcare. Corpul tău îți va mulțumi pentru asta. Evitând să consumi prăjituri nu vei anula în totalitate efortul depun în timpul exercițiilor fizice.

click.ro


Distribuie
..