60-70g din aceste frunze consumate dimineaţa, pe stomacul gol, topesc kilogramele văzând cu ochii

Distribuie

Stevia (Rumex alpinus), la fel ca urzica, spanacul şi leurda, reânoieşte sângele, fiind o plantă recomandată celor care vor să îşi detoxifieze organismul la începutul primăverii.

Substanţele active din stevie îi conferă acesteia proprietăţi antibacteriene, antiseptice, antimicrobiene, antioxidante, antiglicemice şi antihipertensive, purgative, depurative, laxative, astringete, colagoge

Săracă în calorii, dar bogată în vitamine şi minerale, stevia este ideală în curele de slăbire. Iată cum se ţine o cură de slăbire cu stevie:

Cura cu salată din frunze proaspete
Dimineaţa: la 5-6 minute după trezire, consumă 60-70 g de frunze crude de stevie, într-o salată cu puţin ulei şi bine acrită cu zeamă de lămâie. Este important să nu consumaţi niciun fel de lichid înainte de salată. Lipsa fluidelor în stomac favorizează digestia specifică a unor pigmenţi din stevie, cu rol indirect în slăbire. 

După micul dejun, care trebuie să aibă un volum mic, sărac în calorii, consumaţi 150-200 g mâncare caldă de stevie, adică frunze bine mărunţite şi fierte, în care se adaugă numai sare, ulei şi puţin bulion.

Prânz: dejunul trebuie să fie mai sărac în fluide (supe, ciorbe) şi total lipsit de proteine şi grăsimi de porc. Stevia trebuie servită ca salată crudă, nesărată şi acrită cu zeamă de lămâie. 

După masă se mănâncă o feliuţă subţire de lămâie. Este important ca în următoarea oră după dejun să nu se consume mai mult de 100 ml apă, de preferat deloc.
sanatate.bzi.ro.


Distribuie
..