6 trucuri care te ajută să pari mai înaltă

Distribuie

Există femei care pe lângă faptul că natura le-a înzestrat cu cele mai deosebite caracteristici, au o înălţime puţin mai mică decât şi-ar fi dorit.

Acestea se simt incomod şi fac tot posibilul pentru a arăta mai înalte. Tocurile înalte nu sunt întotdeauna o soluţie. Vă propunem 8 trucuri care te ajută să pari mai înaltă:

1.Poartă pantaloni lungi şi evazaţi

Pentru a arăta mai înaltă, în garderoba ta nu trebuie să lipsească pantalonii lungi şi puţin largi. Aceştia fac o combinaţie perfectă cu pantofii cu talpă înaltă. Dacă ai o talie subţire, alege pantalonii care au talia înaltă – efectul va fi wow! Culoarea o alegi singură, dar ai grijă să nu fie în contrast total cu pantofii, pentru că această imagine micşorează.

2.Nu alege genţi mari

Accesoriile sunt un element important care te pot ajuta să arăţi mai înaltă. Nu-ţi mai cumpăra genţi mari pentru că acestea te fac să pari mai scundă. Genţile atrag privirea, iar o geantă mare crează imaginea de micşorare. O gentuţă mică poate deveni un accesoriu stilat şi deosebit care te scoate în evidenţă.

3.Poartă rochii şi fuste scurte

Fustele şi rochiile mini îţi trasformă picioarele într-o secundă şi crează senzaţia că eşti mult mai înaltă. Dacă eşti cu picioarele slabe, fustele mini purtate cu o bluziţă bine asortată te trasformă într-o femeie înaltă. Nu te feri să le porţi pentru că ele au un efect imediat şi se arajează perfect pe corpul tău.

4. Alege accesoriile colorate

Hainele într-o singură nuanţă şi accesoriile cât mai sofisticate crează efectul de a avea înălţimea mult dorită. Fie că alegi să porţi o fustă sau o pereche de blugi asortaţi cu o cămaşă drăguţă, nu uita de accesorii, poartă-le într-o combinaţie corectă şi vei avea rezultatul dorit.

5. Alege blugii cu talie înaltă.

Din garderoba ta nu trebuie să lipsească blugii cu talie înaltă. O pereche simplă de blugi care au talia un pic mai înaltă sunt un rezultat garantat în problema cu înălţimea. Aceştia pot fi asortaţi în funcţie de gusturi.

6. Poartă haine care au dungi verticale.

Spre deosebire de alte nuanţe, hainele care au dungi verticale te fac mai suplă şi conferă efectul de înălţime garantată. Aceştia pot fi pantaloni lungi sau mai scurţi, rochiţe sau bluziţe.

Nu uita că eşti frumoasă şi specială indiferent de  înălţimea ta!


Distribuie