5 metode simple prin care poți să arzi mai multe calorii și să slăbești

Distribuie

Cum slăbesc mai repede? Care este cea mai bună dietă? Cum fac să încap în hainele de vară din adolescență? Răspunsul e simplu: mănâncă echilibrat și nu lăsa să treacă nicio zi fără să faci sport. Ai grijă ca meniurile tale să conțină pește, ouă, lactate slabe, legume, fructe, cereale integrale, bea multă apă și în fiecare zi, alocă 20 de minute pentru sport. Pe lângă rețeta clasică și consacrată, există câteva trucuri simple care te pot ajuta să arzi calorii în plus și să scurtezi drumul către silueta perfectă!

1.Păstrează în casă o temperatură cât mai scăzută. Menținerea unei temperaturi cât mai scăzute cu ajutorul aerului condiționat te va ajuta să arzi mai multe grăsimi pentru că organismul se va mobiliza ca să-și regăsească nivelul termic optim. Astfel, vei arde mai multe calorii! Atenție însă la fluctuațiile prea mari de temperatură din zilele caniculare.

2.Stai pe parchet când te uiți la televizor. Astfel, mușchii se vor încorda mai mult decât atunci când stai pe canapea și vei arde mai multe calorii.

3.Consumă gumă de mestecat fără zahăr. Acest truc te va ajuta să stai departe de dulciuri mai ales după-amiază, când ești lipsit de energie și apare pofta de dulce. În plus, corpul tău arde mai multe calorii când mesteci gumă.

4.Bea apă din sticle mici. Astfel, vei fi nevoit să faci mai multe drumuri ca să le umpli pentru a fi hidratat toată ziua. Ghici ce se întâmplă? Cu cât faci mai mult drumuri, cu atât arzi mai multe calorii.

5. Pune-ți alarma de la telefon să te sune la 30 de minute. Când primești alerta, ridică-te de la birou și fă câțiva pași. Deși e puțin, fiecare sesiune de mișcare contează în economia zilei pentru a spori numărul de calorii arse.

oanacuzino.ro


Distribuie
..