Unde îi mai place să fie ATINS

Distribuie

Cel mai simplu mod de a excita un bărbat este să te îndrepţi spre zona sa intimă, într-un cadru erotic. Cu toate acestea, nici celelalte zone erogene ale partenerului tău nu trebuie uitate. Nu te grăbi şi treci prin toate, măcar cu o atingere uşoară sau o şoaptă.

Mintea

Poate cea mai importantă zonă erogenă a bărbaţilor este creierul. Spune-i că îl vrei, şopteşte-i ceva sexy… Sexologii te asigură că o stare de excitaţie ridicată a sistemului nervos duce, în contextul potrivit, la excitaţie sexuală ridicată. Când mintea îi umblă doar la sex, corpul va urma orbeşte modelul.

Zona din spatele genunchiului

S-ar putea să se gâdile în zona asta, dar se transformă într-o zonă erogenă în plus atunci când este excitat. Este sensibil la atingeri în zona asta pentru că pielea este foarte fină şi plină de centri nervoşi, aşa că o să-i placă să îl mângâi şi să îl săruţi. Surprinde-l cu o mângâiere în zonă, cu mişcări circulare şi uşor apăsate ale buricelor degetelor.

Pectoralii

Mulţi bărbaţi îşi doresc să fie sărutaţi şi atinşi în zona pectoralilor, înainte ca iubitele lor să meargă mai departe. Ai observat cum un bărbat îşi umflă pectoralii când vrea să te impresioneze? Aceasta este zona care emană masculinitate, aşa că are nevoie de un tratament special. Mângâie-i pectoralii când te uiţi în ochii lui şi deja îi trezeşti simţurile.

Osul sacrum

Autorii Mark Michaels şi Patricia Johnson susţin că porţiunea de vertebre de deasupra posteriorului conţin centri nervoşi care, dacă sunt stimulaţi pot provoca şi orgasmul. Stimulează-i această zonă erogenă cu un masaj tandru cu vârfurile degetelor sau chiar cu limba.

Coapsele

Zona inferioară a coapselor este adesea ignorată de vreme ce penisul său se află în vecinătate. Află că stimularea zonei dimprejurul celei intime serveşte drept aperitiv sexual, deoarece îi incită simţurile, îi oferă tensiune sexuală şi îl pregăteşte pentru savurarea actului sexual propriu-zis.

Distribuie