Un bărbat trebuie să fie emotiv pentru ca să înţeleagă o femeie. Vezi şi alte calităţi

Distribuie

Ce vor femeile de la bărbaţi? Ce gesturi şi calităţi le vor face să se simtă fericite? Bineînţeles fiecare femeie îşi doreşte un bărbat autentic, original în comportament. El trebuie să fie un fenomen pentru care o femeie să fie pregătită să se ofere în totalitate.

Cu alte cuvinte, o femeie îşi doreşte ca partenerul ei să-i simtă gândurile, dorinţele şi plăcerile, să-i fie devotat în primul rând propriei persoane,  şi generos.

Bărbatul adevărat trezeşte dorinţe, trezeşte inspiraţie prin atitudinea sa faţă de relaţie şi dragoste, astfel încât să dea de înţeles că dragostea este cel mai important lucru în viaţă.
Deşi se spune că un bărbat ar trebui să-şi camufleze bine sentimentele, mai ales în faţa unei femei. Există situaţii când o lacrimă poate sensibiliza  şi cuceri o femeie.

Bineînţeles întrebată care sunt caracteristicile unui bărbat adevărat, o femeie nu va enumera moliciunea, sentimentalisumul şi emotivitatea, ci bărbăţia, verticalitatea şi perseverenţa. Chiar şi aşa, uneori femeile aşteaptă de la sexul puternic compătimire, atunci când ele plâng prinvind o dramă sau le este milă de un câine vagabond .

Chiar dacă îşi doresc să fie protejate, femeile visează la un bărbat sensibil. O femeie se simte împlinită atunci când ştie că în spatele ei cineva îşi face griji de ce mănâncă, unde este şi cum se simte.


Distribuie
..