Un bărbat din România vrea să îşi pună SILICOANE pentru a place femeilor

Distribuie

Un bărbat din showbizul din România vrea un trup de spartan, dar fără să se chinuie la sala de sport. Astfel, el a ales să-şi pună silicoane. Este vorba despre un stilist pe nume Adrian Pescariu care vrea să facă o mare schimbare în viaţa sa. Îşi doreşte un trup de zeu, plin de muşchi să înnebunească toate femeile, dar în acelaşi timp nu vrea să-si piardă timpul în sălile de sport ridicând greutăţi.

Pescariu este un client fidel al cabinetelor de înfrumuseţare, el trecând deja printr-o operaţie demrinoplastie, scrie bzi.ro

O să-mi pun silicon în sâni. Intervenţia va fi prin sfârc aşa că nu o să se vadă absolut nimic. Bărbaţii din cluburi în loc să le pună iubitelor silicoane ar trebui să investească în imaginea lor „, a spus Adrian Pescariu în cadrul unei emisiuni televizate. 

„De mâine am să fac parte din clanul băieţilor musculoşi spun doar atât :celebru pentru sânii Nicoletei Luciu sau ai Loredanei Chivu şi a altor zeci de vedete Dr. Kasem vă aduce în România primul implant de silicon adresat exclusiv bărbaţilor pentru un piept ca de spartan”, a scris stilistul pe contul său de Facebook.


Distribuie
..