Uite-te cum DOARME iubitul tău şi află dacă te ÎNŞEALĂ

Distribuie

Există un test foarte simplu care vă poate arată dacă partenerul dumneavoastră este un tip fidel sau dacă se lasă, cu uşurinţă, sedus de prima privire de pisicuţă care-i trece prin faţa ochilor şi vă înşeală. Vei mai jos ce susţin psihologii, şi dacă iubitul tău este infidel.

Cum dorm bărbaţii?

Psihologii susţin că este important să observaţi poziţia în care doarme iubitul dumneavoastră, deoarece vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine ce tip de personalitate are şi cum tinde să şi-o exprime, scrie efemina.ro.

Doarme ghemuit. Este, foarte probabil, o persoană care are nevoie de protecţie şi, adesea, nu se implică în totalitate într-o relaţie, având nevoie de puţin spaţiu, doar al său. Este un mecanism de apărare care poate fi înţeles printr-o răceală, dar care în realitate nu este reală. Este suficient să ştie că sunteţi tot timpul aproape şi barierele vor fi eliminate.

Doarme cu burta în jos şi cu faţa bine ascunsă în aşternuturi. Această poziţie poate fi un pic periculoasă, deoarece exprimă dorinţa de a se îndepărta de toţi stimulii pentru a putea să se relaxeze mai uşor. În general, cine doarme aşa s-ar putea caracteriza prin infidelitate, fiind gata să se lase fascinat de tot ce-l înconjoară.

Doarme cu faţa în sus. Este clar că vorbim despre un tip care are totul sub control. Siguranţa lui se exprimă în acest mod de a dormi care nu cunoaşte obstacole. Bărbaţii care dorm astfel sunt, de regulă, iubiţi de încredere, dar se pot dovedi excesiv de protectori.

Doarme întors pe o parte. Este vorba despre o persoană care are o problemă de rezolvat, pentru care caută soluţii. Un defect al bărbaţilor care dorm astfel îl constituie eterna nesiguranţă.


Distribuie
..