Uite ce-şi doresc de fapt bărbaţii într-o relaţie

Distribuie

Toate femeile cred că bărbaţii îşi doresc acelaşi lucru:sex, sex şi nimic mai mult decât sex. Absolut greşit. La fel ca femeile, şi bărbaţii au nevoie de sfaturi, libertate, timp doar pentru ei şi alte multe chestii normale. Iată ce-şi doreşte cu adevărat un bărbat într-o relaţie!

Pentru că au auzit de atâtea ori că femeile sunt cele care au nevoie de grijă, de dragoste şi înţelegere, bărbaţii au cam uitat de ei, majoritatea evitând să spună ce dorinţe şi aşteptări au într-o relaţie.

Reacţii sincere din partea iubitei – desigur că se referă mai mult la sex. Atunci când femeile nu primesc plăcere în timpul sexului, acestea imită pe cât pot de mult, iar bărbatul simte, că doar nu e prost, astfel rănind-ui orgoliul.

Complimente – nu eşti singura finţă care merită complimente. Şi bărbaţii iubesc foarte mult să fie complimentaţi.

Zâmbete – bărbatul va aprecia foarte mult la iubita lui, un simţ al umorului dezvoltat. Dacă eşti o femeie care iubeşte glumele, fă-l să zâmbească.

Spaţiu liber – toată lumea are nevoie să petreacă anumite momente de singurătate, în care reflectă asupra unui lucru, gândeşte mai bine, ia decizii importante. Iubitul tău nu este o excepţie. Aşa cum ieşi în oraş cu fetele, are şi el prietenii lui la care ţine înainte să te fi cunoscut pe tine. Dă-i pace să răsufle!

Iubeşte-l aşa cum e – femeile au tendinţa de a schimba cu timpul bărbatul lor. Încearcă să-l accepţii aşa cum e, nimeni nu este perfect.

Comunicare – şi bărbaţii iubesc să comunice, dar inteligent. A comunica, nu înseamnă a povesti ce-ai mâncat în pauza de masă. Spuneţi-vă unul altuia tot ce aveţi pe suflet, ca să puteţi rezolva obstacolele.

Credinţă – dacă îl iubeşti cu adevărat pe bărbatul de lângă tine, crede în el şi în visele lui, aşa cum şi el crede în tine.

Încredere – fără încredere o relaţie nu poate exista prea mult timp. Respectă-l şi ai încredere în el, demonstrează-i acest lucru, încetează să fii posesivă. Încrederea reciprocă este unul dintre cei mai importanţi factori într-o relaţie de durată.

Sex – E adevărat, bărbaţii îşi doresc mult sex, oriunde şi oricând. Nu-l respinge pentru că eşti obosită. Tinereţea nu durează mult, aşa că ar fi bine să te bucuri de cât mai multe momente de intimitate.


Distribuie