Topul bărbaților de care femeile ar trebui să se ferească

Distribuie

Îţi doreşti o relaţie serioasă, dar nu ai găsit persoana potrivită? Iată bărbaţii de care ar trebui să stai departe dacă vrei ceva stabil!

1. Manelistul: Se sufocă pe fete cu dedicații în cluburi obscure și le periclitează viața punându-le să danseze pe mese. În plus, le obligă să aibă o alimentație doar din semințe.

 2. Microbistul: Se îmbracă doar în culorile clubului de fotbal și ieșirile romamtice se rezumă la o îmbrățișare pe stadion când echipa pe care o susțin marchează gol.


 3. Agramatul:
 Dacă te atrag pleonasmele, dezacordurile, cearta continuă cu cratimă și îți place cum arată literă K în loc de litera c atunci nu îți mai zicem nimic pentru că nu are rost.

 4. Cocalarul: Specimen derivat din manelist, acesta este obsedat de valoare, îi plac maiourile și cămășile fără nasturi. Fetele pentru ei sunt doar un accesoriu cu care să își facă poze și să se laude pe rețele sociale. Îl recunoști pe facebook ușor pentru că în mai toate pozele apare încordat și la bustul gol lângă mașini scumpe care nu sunt ale lui.Nici din disperare nu ar trebui să umbi cu un astfel de tip pentru că sigur îți va trebui consiliere psihologică după.

 5. Metrosexualul: Îi place să fie cochet și aranjat și în cele mai multe situații nu vei avea loc la salonul de manichiură, pedichiură sau epilare pentru că el are deja programare. O astfel de relație e destul de incertă pentru că nu se știe cine e fata în relație.

 6. Fițosul de Dorobanți: Are bani, mașină, se îmbracă scump, are de toate dar mai rar caracter. Își permite orice așadar și tu ca femeie vei fi doar o simplă marfă de care se va plictisi foarte repede și te va înlocui la prima ocazie.


Distribuie
..