Top cele mai NEBUNE lucruri care îl fac pe iubitul tău să te dorească

Distribuie

Nu doar ținutele sexy, comportamentul provocator și conversațiile incitante le aprind imaginația bărbaților, ci și lucruri la care te-ai aștepta mai puțin. Vezi mai jos cele mai bizare 6 lucruri care îi fac pe bărbați să te dorească.

1. Brațele zvelte

Aspectul picioarelor este foarte important, însă nu trebuie să-ți neglijezi nici brațele, scrie fabuloase.ro. Cercetătorii australieni au stabilit că bărbații sunt atrași de femeile cu brațe lungi, zvelte și tonifiate, participanții la studiu acordând mai puțină atenție picioarelor femeilor pe care le-au analizat în cadrul studiului.

Brațele subțiri le fac pe femei să pară mai suple, indică faptul că sunt foarte active sau că îmbrățișările lor sunt grozave, explică cercetătorii.

2. Culoarea roșie

Când bărbații sunt rugați să evalueze frumusețea unor femei îmbrăcate în diferite culori, cele îmbrăcate în roșu-aprins ies aproape întotdeauna câștigătoare, au demonstrat oamenii de știință.

Condiționările culturale, precum cartierele cu felinare roșii sau inimioarele de Sfântul Valentin joacă și ele un rol,  însă există și o explicație evoluționistă.

Femeile devin ceva mai roșii la față în perioada ovulației (chiar dacă acest lucru nu este evident), ceea ce le indică bărbaților faptul că au de a face cu o potențială parteneră fertilă. Drept urmare, alege o rochie roșie când vrei să mergi la sigur.

3. Lenjeria intimă care se asortează

Bărbații sunt atrași de lenjeria intimă care se asortează nu pentru că sunt atenție în vreun fel la culori sau materiale, ci pentru că le place să vadă că o femeie a investit timp și energie în obiecte de îmbrăcăminte pe care numai ei au ocazia să le vadă.

Alege o lenjerie intimă roșie pentru o doză dublă de atracție.

4. Șoldurile late și coapsele groase

Chiar dacă industria de fashion promovează un cu totul alt ideal de frumusețe, mulți bărbați preferă de fapt femeile cu șolduri late și cu coapse groase.

Explicația evoluționistă a cercetătorilor americani este că șoldurile late și coapsele groase indică existența unor depozite prețioase de acizi grași omega-3, care sunt extrem de hrănitori pentru creierul copiilor în perioada sarcinii.

5. Faptul că te afli în preajma lor

Bărbații au tendința să fie atrași de femeile care sunt localizate aproape de ei, fie că este vorba de vecine sau de colege de muncă.

Cu cât intră mai des în contact cu ele, cu atât există mai mari șanse să fie mai atrași de acestea, spun oamenii de știință. Spre exemplu, un studiu a demonstrat că bărbații sunt mai înclinați să curteze colegele de serviciu care iau masa în aceleași restaurante ca ei.

Chiar dacă au senzația că își doresc schimbare, bărbații sunt cel mai puternic influențați de stabilitate și familiaritate.

6. Râsul tău

Dacă un zâmbet valorează o mie de cuvinte, hohotele de râs te pot ajuta să-l cucerești pe bărbatul de care ești interesată.

Cercetătoarea elvețiană Maria Sophocles susține că bărbații sunt atrași la nivel subconștient de râsul unei femei pentru că sunetele acestea le amintesc de gemetele și chicotelile din timpul partidelor de amor.

 


Distribuie
..