Top 4 poziții SEXUALE preferate de bărbați

Distribuie

Preferinţele din aşternuturi diferă de la un bărbat la altul, dar câteva dintre ele sunt comune. Iată cele patru poziții sexuale pe care orice bărbat le adoră:

Balansoarul – Aceasta este una dintre cele mai excitante poziții pentru bărbați, în primul rând din punct de vedere vizual și în al doilea rând pentru că poate varia penetrarea apropiind sau depărtând coapsele. Femeia se așază cu spatele, deasupra bărbatului, care stă întins pe spate sau în șezut, sprijinit în mâini.

Poziția călăreței – Penetrarea este fantastică pentru amândoi, iar bărbații o preferă dintr-un motiv foarte simplu: ea duce tot “greul”, ea prestează toată munca, fiind deasupra. El doar trăiește și savurează la maximum fiecare mișcare a ei.

V-ul erotic – Această pozitie este preferată de bărbați datorită faptului că asigură penetrare adâncă. Pentru a face sex în această poziţie, femeia trebuie să fie aşezată pe masă, în fund, iar bărbatul în picioare. Femeia trebuie totodată să ridice picioarele pe umerii bărbatului sau să le încolăcească în jurul lui, pentru o penetrare mai adâncă.

Doggy style – această poziție sexual clasică se numără printre cele mai adorate de bărbați. Ea stă în patru labe, precum un cățeluș, în scopul de a-și ține perfect echilibrul, iar el îngenunchează în spatele ei ținând-o ferm de șolduri pentru a controla totul.

euforia.tv.


Distribuie
..