Top 10 calităţi MASCULINE care înnebunesc femeile

Distribuie

Femeile adoră la bărbaţi puţină maturitate, un look masculin şi siguranţa de sine. Reprezentantele sexului frumos vor să fie respectate, apreciate şi iubite. Iată mai jos 10 calităţi ale bărbaţilor, ce pur şi simplu înnebunesc femeile.

Iata 10 calităţi pe care femeile le caută în orice bărbat:

1. Respect

Un bărbat care acceptă o femeie aşa cum este ea şi-i acceptă şi respectă sentimentele va avea numai de câştigat, inclusiv respectul ei, scrie sfatulparintilor.ro

2. Încredere de sine

Bărbatul cu încredere de sine, care crede cu tărie în valorile lui şi care respectă valorile altora nu este deloc ocolit de femei. 

3. Putere

Un bărbat puternic înseamnă nu numai un bărbat cu forţă, ci şi un bărbat care este suficient de puternic să depaşească toate momentele negative din viaţa lui.

4. Cavaler

Un bărbat iubit de femei este acela care ştie cum să se poarte cu ele, să fie galant, să le curteze. Nu cel care le invită în dormitor din prima clipă.

5. Independenţa

Un bărbat capabil să ia propriile decizii şi să-şi gătească singur este cu siguranţă admirat de femei.

6. Aspect plăcut

Un bărbat care are grijă de el, care este tot timpul aranjat şi în formă este pe placul tuturor femeilor. Aşa cum are grijă de el, va avea şi de ele.

7. Comunicare

Femeile sunt încântate de bărbaţii care vorbesc, care îşi exprimă sentimentele şi care sunt gata să asculte sentimentele, speranţele şi dorinţele celorlalţi.

8. Inteligenţa

Ce-şi poate dori mai mult o femeie decât un bărbat inteligent, capabil să poarte conversaţii cu oricine, de la membrii familiei ei, la prieteni.

9. Pasiune

Un bărbat care face totul cu pasiune, de la munca de la birou, la “munca” din dormitor, nu poate fi decât o încântare pentru toate femeile.

10. Simţul umorului

Când ai făcut o femeie să râdă, este pe jumătate cucerită. Şi orice bărbat trebuie să înţeleagă şi să stăpânească arta de a face o femeie să râdă.

 


Distribuie
..