Tipuri de bărbaţi care vor doar o AVENTURĂ de-o noapte

Distribuie

Unii bărbaţi nu par să vrea să se aşeze niciodată la casa lor şi se mulţumesc cu aventuri de-o noapte ani de-a rândul. Dacă ai impresia că relaţia voastră nu are nicio şansă, vezi dacă este unul dintre tipurile de bărbaţi care vor doar o aventură de-o noapte.

Bărbatul perfect

Bărbatul perfect are puţin peste 30 de ani, arată grozav pentru că merge la sală, câştigă bine fără să fie workoholic, a făcut o facultate bună şi locuieşte singur, în apartamentul lui nou şi spaţios. Nu este deloc un armăsar feroce, ci îşi doreşte o familie, cu căţel, purcel şi weekenduri la grătar la vila de la munte a prietenilor de la serviciu. Singura problemă este că îi lipseşte un ingredient: femeia perfectă, superbă, la modă, simpatică şi familistă, cu studii şi salariu bun şi care să-i vrăjească până şi mama cu sarmalele ei. Până nu o să renunţe la visul de Ileana Cosânzeana, bărbatul perfect o să caute mereu altceva.

Misoginul

Misoginul urăşte femeile şi femeile îl urăsc pe misogin. El nu prea ştie multe despre sexul opus, dar poate să-ţi spună oricând numărul exact de femei cu care a avut o aventură de-o noapte: 216.

În tinereţe, misoginul a avut ceva succes la femei, pentru că ele încă erau în faza în care „băieţii răi” erau sexy. Dar ele s-au potolit şi măritat şi el a rămas în căutare de fete de care să-şi bată joc. Vărul lui de gradul întâi este Bărbatul care înşală mereu şi, deşi nu sunt la fel, se înţeleg bine şi uneori ies la agăţat împreună.

Băiatul de bani gata

Băiatul veşnic tânăr, care dansează cam exagerat la petreceri sau, dimpotrivă, stă blazat şi sprijină un perete, încercând din răsputeri să pară cât mai plictisit.

Uneori ar dansa şi el, sau ar încerca să agaţe o femeie interesantă, dar imaginea lui de tip cu bani care trebuie vânat şi dorit cu disperare nu-i permite să facă prima mişcare. Îţi dai seama ce s-ar întâmpla cu reputaţia lui dacă ar fi refuzat? Cum ar mai conduce el maşina scumpă de la tata, dacă toată lumea ar şti povestea cu blonda care l-a ignorat în clubul de fiţe? Nu se poate aşa ceva.

Bărbatul slab dotat

Cea mai tristă categorie de bărbat care nu vrea niciodată o relaţie este cel care nu crede că poate avea parte de una.

Natura nu l-a prea binecuvântat şi dimensiunile reduse au fost calvarul vieţii lui şi crede că asta îl defineşte ca om. Ignoră complet femeile care par să îl placă sincer, pentru că se teme că nu le va putea satisface. Astfel că s-a resemnat că va avea mereu doar aventuri de-o noapte şi agaţă cu mult tupeu şi dezinvoltură, tot felul de femei mai mult sau mai puţin uşoare, pentru că oricum nu vor mai vrea să audă de el după prima noapte, nu?

unica.ro.


Distribuie
..