STUDIU! Iată adevărul despre ORGASMUL bărbaţilor

Distribuie

De-a lungul timpului, specialiştii au explicat şi analizat sub toate aspectele relaţiile intime dintre femei şi bărbaţi, însă un nou studiu vine să răstoarne concepţia potrivit căreia doar femeile simulează orgasmul.

Un studiu realizat de Universitatea Havard a scos la iveală o descoperire neaşteptată:şi bărbaţii simulează orgasmul, nu numai femeile.

Profesorul de urologie Abraham Morgentaler a publicat în noua sa carte, „De ce bărbaţii simulează: Adevărul complet neaşteptat”, mai multe istorisiri ale unor bărbaţi care au mărturisit că au simulat orgasmul.

Morgentaler a susţinut că marea surpriză pentru el nu a reprezentat-o faptul că bărbaţii simulează orgasmul, ci motivele pentru care fac acest lucru. „Marea surpriză pentru mine atunci când am început să studiez acest aspect, acum 25 de ani, a fost că, atunci când un bărbat se află într-o relaţie, pare să ţină mai mult la partener decât la el însuşi”, a declarat Morgentaler, potrivit mediafax.ro.

Un alt studiu recent, realizat de Universitatea din Kansas, a arătat că 70% dintre femei şi 30% dintre bărbaţi au recunoscut simularea orgasmelor.

libertatea.ro.


Distribuie
..