Sigur NU le ştiai! 6 lucruri ULUITOARE despre PENIS

Distribuie

Probabil posesorilor de penis le vine greu să creadă că sunt lucruri despre prețiosul lor organ pe care ei nu le cunosc, dar, iată că specialiștii au scos la iveală lucruri uimitoare.

Penisul tău spune multe despre felul cum îți funcționează creierul
Poziția penisului în stare flască poate spune multe despre un bărbat. Astfel dacă organul atârnă partea stângă înseamnă că partea stângă a creierului posesorului este dominantă. Un studiu al dezvoltării hormonale arată că aceste persoane sunt mai mult raționale decât sentimentale și orientate către logică și matematică.

Penisul poate supraviețui decapitării
Sună dureror și ireal, dar se pare că cercetătorii au dovedit acest lucru. Penectomia totală sau parțială este practicată în cazul persoanelor afectate de cancer. Cu toate acestea, specialiștii spun că organul nu moare. În continuare poate urina și ejacula.

Funcționează ca un dispozitiv de eliminare a spermatozoizilor străini
Cu toții știm că rolul lui este să însămânțeze, dar se pare că poate face și contrariul. Astfel, țesutul din partea superioară a penisilui are capacitatea de a elimina din vaginul care îl găzduiește eventualele urme ale unui rival.

Poate ejacula și în stare flască
Dacă credeai că ejacularea nu poate avea loc fără erecție, ei bine greșești. Studiile arată că mușchii pelvieni responasibili pentru ejaculare nu sunt în strânsă legătură cu procesul prin care penisul ajunge în stare erectilă. Astfel poți ejacula având penisul în stare flască.
Poate ejacula la o distanță de 2,5 metri
Studiile arată că distanța la care poate ajunge „sămânța” este direct proporțională cu satisfacția posesorului de penis în timpul ejaculării.

Penisul zâmbește
Ei da, am trăit să o auzim și pe asta. Desigur, există un studiu care a dus la această concluzie. Cel care l-au realizat susțin că în poziția misionarului penisul se curbează precum un zâmbet de pe un emoticon.
libertatea.ro.


Distribuie