FOTO: Şi bărbaţii plâng câteodată. Vezi momentele în care bărbaţii nu pot să-şi ţină lacrimile

Distribuie

Stereotipul bărbaţilor care nu plâng niciodată nu mai este de actualitate. Bărbatul care poate să dea frâu emoţiilor, arată tăriia de caracter, ci nu molăciunea. Aşa că şi bărbaţii plâng câteodată. Descoperă mai jos cât de des şi ce le poate aduce lacrimi în ochi sexului masculin.

E dovedit ştinţific că bărbaţii plâng, în medie, cam de şase ori pe an. Un studiu realizat în SUA spune că bărbaţii plâng  cel mai des la înmormântări, dar şi la nunţile proprii. Un alt motiv al  lacrimilor, ar fi suferinţa din dragoste.

Zumi.md ţi-a pregătit o serie de fotografii, care îţi va demonstra că şi bărbaţii au  slăbiciuni şi sentimente, iar asta îi face  mai puternici.

Reacţia uluitoare a mirilor când au văzut pentru prima dată mireasa!

Fotograful  Sam Taylor Wood a realizat o serie de fotografii  cu vedetele de la Hollywood, în care a scos etichetele de bărbaţi puternici şi i-a surprins în cele mai  înduioşătoare  momente.

Hayden Christensen

Tim Roth

Laurence Fishburne

Robin Williams

Să ştiţi că dacă noi, femeile putem scăpa o lacrimă de la orice fleac, atunci bărbaţilor le este foarte dificil moral să plângă, de accea aceste lacrimi sunt cele mai sincere şi merită să fie preţuite.

Totuşi e frumos când un bărbat  dă frâu emoţiilor. TU ce spui?


Distribuie
..