Şi bărbaţii pot mima orgasmul! Iată cum

Distribuie

Mimarea unui orgasm este o adevărată forma de artă. Când vorbim de mimarea unui orgasm, de obicei ne vin în minte femeile ale căror parteneri poate că nu le excită suficient şi de aceea ele pur şi simplu mimează. Dar şi bărbaţii mimeaza orgasmul din când în când, în ciuda stereotipului că bărbaţii ajung la orgasm „întotdeauna”, în toate situaţiile şi cu oricine. Ei bine, în anumite circumstante, nu e deloc adevărat.

Incapacitatea unui bărbat de a ajunge la orgasm poate apărea din cauza utilizării antidepresivelor şi masturbării excesive. De asemenea, este foarte greu pentru un bărbat să ajungă la orgasm dacă abia a întreţinut alt contact sexual, informează bzi.ro.  Mimarea orgasmului nu este o soluţie pe termen lung, mai ales dacă eşti într-o relaţie. Într-un asemenea caz este mai bine să vorbeşti despre problemele tale cu partenera.

Dar dacă, de exemplu, ajungi în pat cu o fată pe care tocmai ai întâlnit-o cu două ore înainte şi nu vrei să îi explici lucruri personale, este mai uşor pur şi simplu să mimezi un orgasm. Cum?

Mimează un orgasm cu un prezervativ
Dacă vrei să mimezi un orgasm, trebuie să foloseşti prezervativ. Nu poate fi făcut altfel, deoarece este prea evident că orgasmul şi ejacularea nu au avut loc.
Nu exagera când mimezi un orgasm
Dacă vrei ca orgasmul să pară ca unul real, nu exagera. Fii moderat, nu exagera cu gemete gălăgioase şi nu face expresii neobişnuite. Performanţa proastă cu siguranţă te va trăda şi nici cea mai naiva femeie nu te va crede.
Nu te uita în ochii ei în timp ce mimezi orgasmul
Toţi avem o faţă specială „orgasmică” de care nici nu ştim că există măcar. O fată care a mai împărţit patul cu tine cu siguranţă cunoaşte acest chip şi va observa instant că te prefaci. Pentru o performanţă fără cusur, alege o poziţie sexuală în care nu staţi faţă în faţă.
Dacă mimezi orgasmul, scapă de prezervativ cât mai repede posibil

Un prezervativ care nu include dovezi materiale ale orgasmului este, bineînţeles, foarte suspicios. De aceea, aruncaă dovada cât mai repede posibil.

Poartă-te normal atunci când mimezi
După ce actul sexual este gata, fă ceea ce faci de obicei. Dacă întotdeauna adormi după actul sexual, ar trebui să adormi şi în acest caz. Dacă eşti tipul căruia îi place să alinte şi să-şi îmbrăţişeze partenera după, nu schimba rutina acum. Excepţie face cazul în care ai parte doar de-o aventură de-o noapte şi partenera nu ştie cum ai reacţiona atunci când ai, de fapt, orgasm.
 

Distribuie