Semne şi gesturi care demonstrează că un bărbat este bun la pat

Distribuie

Este demonstrat faptul că un bărbat care este nesigur pe sexualitatea lui are gesturi posesive în raport cu o femeie şi este foarte lăudăros, chiar agresiv uneori, expunând o imagine falsă despre el însuşi.

Semne de comportament care arată că un bărbat este bun la pat:

1. Încearcă sa fie galant

Semnele că este un gentleman sunt mici. De exemplu, deschide uşa pentru o femeie, chiar dacă e necunoscută, şi o lasă pe ea prima să treacă. Nu scuipă, nu înjură şi încearcă mereu să râdă în preajma femeilor şi totodată este foarte bine crescut

2. Ştie să atingă subtil

Când va vorbi aproape de ea o va atinge uşor pe braţ sau se va preface că îi ia ceva din păr, tocmai pentru a vedea care este reacţia ei, mai ales dacă nu o cunoaşte destul de bine. Totodata, va încerca să găsească orice moment să îi atingă mâinile. Cuprinderea după şold în momentul în care conduce o femeie undeva poate fi un semn al faptului că nu se sfieşte deloc să dea semnale că este bun la pat.

3. Nu se grăbeşte

Un bărbat care este sigur de performanţele lui sexuale nu se va grăbi niciodată sa le arate. El va ştii să aibă răbdare şi să o facă pe femeie să îl vrea din ce în ce mai mult, până când aceasta din urmă se va gândi foarte serios să facă ea primul pas în acest sens. Bărbaţii buni la pat nu vin cu propunerea unei partide de sex decât în momentul în care sunt siguri că femeia este 100% dispusă.

4. Ştie să facă o femeie să se simtă frumoasă

Bărbaţii buni la pat nu se folosesc numai de cuvinte pentru a face acest lucru. Majoritatea celor siguri pe faptul că pot ridica o femeie pe culmile plăcerii folosesc, de obicei, doar privirea pentru a o face să se simtă frumoasă. Ei se uită îndrăzneţ, zâmbind, la femeia respectivă şi nu se sfiesc să dea de înţeles că o admiră cu poftă şi admiraţie. 


Distribuie
..