Semne clare că soțul tău are o AVENTURĂ

Distribuie

Rujul pe gulerul cămășii și parfumul unei alte femei sunt semne care apar doar în filme. În realitate, cu greu vei putea observa astfel de detalii la un bărbat care îi este infidel soției. Vezi și tu care sunt semnele clare că soțul are o aventură:

Rujul pe gulerul cămășii și parfumul unei alte femei sunt semne care apar doar în filme. În realitate, cu greu vei putea observa astfel de detalii la un bărbat care îi este infidel soției. Vezi și tu care sunt semnele clare că soțul are o aventură:
Vorbește despre femeia pe care a cunoscut-o de curând
I-a venit o nouă colegă la serviciu sau a cunoscut o femeie cu care mai are a face într-o anumită perioadă, iar el nu poate vorbi despre altceva sau altcineva, s-ar putea să fie ceva mai mult decât o cunoștință nouă. Mai mult, dacă îl întrebi despre ea și îți spune că este doar o prietenă, în ciuda entuziasmului cu care povestește despre ea, s-ar putea să fie chiar o nouă cucerire a lui. Uneori un bărbat care înșală poate alege să spună adevărul soției sale – că a cunoscut o altă femeie – doar ca aceasta să nu creadă că el are ceva de ascuns.
Nu mai poți da de el la fel de ușor
Dacă înainte îți răspundea la mesaje chiar și în timpul ședințelor, iar acum cu greu mai reușești să dai de el, s-ar putea să te ignore intenționat, pentru că petrece timpul cu cealaltă femeie. Un alt semn asemănător este că începe să ajungă acasă tot mai târziu de la serviciu, motivând ședințe lungi de la care nu poate lipsi. Ședințele s-ar putea să fie în două persoane și acestea în niciun caz într-un cadru office.
Se îmbracă și se aranjază altfel
Orice om are un anumit stil, care se poate schimba în timp, însă nu deodată. Dacă observi acest lucru și la soțul tău – a început să se radă mai des sau, invers, să-și lase barbă, dacă a început să-și aranjeze părul altfel, să se dea cu parfum mai mult și să se îmbrace mai frumos, s-ar putea să vă confruntați cu o problemă în viața de cuplu: existența unei alte femei care îi atrage atenția de la tine.
Atitudinea lui s-a schimbat
Schimbările în starea lui de spirit și în atitudinea față de tine ar putea fi mai mult decât stresul de la serviciu. Un bărbat poate deveni nervos sau iritat atunci când trebuie să fie în mai multe locuri deodată – acasă la voi și în același timp la întâlnire cu noua “iubită”. De asemenea, dacă a început să critice deodată mai mult detalii despre tine, cu toate că până în prezent nu l-au deranjat, de vină ar putea fi tensiunea pe care o simte atunci când are o aventură în paralel cu mariajul.
Intuiția ta spune că ceva se întâmplă
Atunci când ceva este în neregulă, intuiția unei femei nu prea dă greș. Așa că dacă ție ți se pare că el se comportă ciudat, ieșit din comun, sau că ascunde ceva, din păcate s-ar putea să ai dreptate. Nu ar trebui să îți ignori instinctele, mai ales când vine vorba de astfel de lucruri, oricât de mici sau subtile ar fi. Mereu ar trebui să ai încredere în intuiția ta când crezi că ceva se întâmplă cu bărbatul de lângă tine.
Sexul nu mai e la fel
Fie că este vorba de un interes mai pronunțat din punct de vedere sexual sau că faceți mai puțin sex ca de obicei, ambele sunt un semn clar că ar putea avea o aventură extraconjugală. Este normal ca în timp să se schimbe activitatea sexuală în cuplu, dar dacă aceste schimbări au loc deodată și nu există o problemă de sănătate care să le cauzeze, atunci ar putea fi vorba de o altă femeie.
Are un comportament vinovat
Când un bărbat se simte vinovat față de partenera sa, încearcă să compenseze cu gesturi foarte tandre și mici lucruri care știu că ar putea s-o facă fericită. Dacă simți că deodată îți acordă mult mai multă atenție ca de obicei și începe să-ți facă multe cadouri, s-ar putea să fie vorba de comportamentul vinovat – îți este infidel și nu știe cum să scape de această vină. Pe de altă parte, poate exista și o altă reacție dictată de vină: evită să te privească în ochi, este tăcut și nu încearcă să comunice – ca un copil când știe că a făcut un lucru rău.
Înainte să începi să-ți urmărești soțul cu atenție, nu cumva să prezinte vreunul dintre semne, trebuie să știi că acestea anunță o infidelitate doar când sunt o schimbare de la comportamentul normal și obișnuit al soțului tău. Dacă s-a purtat dintotdeauna într-un anumit fel, nu înseamnă neapărat că are o aventură.

unica.ro.


Distribuie
..