Semne că un bărbat nu e prea potent

Distribuie

Impotenţa sau orice alt tip de disfuncţie erectilă vă poate afecta grav viaţa intimă, indiferent de când sunteţi împreună. Vezi care sunt acele semne că un bărbat nu e prea potent, ca să eviţi eventualele dezamăgiri ulterioare.

Lipsa apetitului sexual este un prim indiciu al impotenţei, dar nu este prezentă întotdeauna în cazul unui bărbat care suferă de impotenţă.

Dacă partenerul nu pare interesat de săruturi prelungi, are reacţii bizare când vine vorba de orice activitate care ar putea fi numită preludiu şi nu pare deloc dornic să „treceţi la acţiune”, s-ar putea să fie impotent, scrie libertatea.ro.

De asemenea, dacă un bărbat nu reacţionează la sugestii şi insinuări de natură sexuală, s-ar putea ca impotenţa să-l facă să fie ruşinat, sau să nu simtă nevoia de activitate sexuală deloc.

Imposibilitatea obţinerii unei erecţii

Dacă partenerul tău are chef de sex, este dezinvolt şi treceţi în etapa următoare a actului sexual, dar nu reuşeşte să aibă o erecţie, indiferent de preludiu, poate fi vorba de disfuncţie erectilă

El poate reacţiona cu calm şi va încerca să te satisfacă în alte moduri (sex oral, stimulare manuală, etc), sau poate reacţiona cu furie, frustrare, sau jenă.

Erecţie de scurtă durată sau cu intermitenţe

Dacă partenerul tău reuşeşte să aibă o erecţie când ajungeţi în intimitate, dar aceasta se pierde repede, sau pare să se reducă în clipa în care începeţi să faceţi sex, poate fi vorba de un caz de impotenţă psihologică.

Unii bărbaţi sunt foarte stresaţi sau complexaţi de performanţele sexuale şi acest lucru îi poate inhiba într-atât, încât să-şi piardă erecţia total sau parţial.

Probleme la ejaculare

Impotenţa poate fi trădată şi de apariţia unor probleme la ejaculare. Dacă partenerul tău ejaculează imediat după ce începe să fie excitat sau la doar câteva secunde de la contactul vaginal sau anal, probabil suferă de impotenţă cu cauze psihologice. Ejacularea precoce poate fi urmată de ruşine, furie, sau explicaţii cum că era obosit, stresat şi scuze.


Distribuie