Semne că un bărbat este satisfăcut în PAT

Distribuie

Faptul că iubitul tău are orgasm de fiecare dată când faceţi sex nu dovedeşte că este cu adevărat satisfăcut. După cum spunea un celebru comediant, este mult mai uşor…pentru femei să aducă la orgasm un bărbat, pentru că bărbaţii nu au nevoie de scheme complicate, ci doar de un strop de atenţie.

Deşi au cu uşurinţă orgasm, deci, după standardele feminine, ar trebui să fie satisfăcuţi în aşternut, mulţi bărbaţi se declară nemulţumiţi cu viaţa lor sexuală, motiv pentru care atâţia dintre ei şi înşală.

Cum îţi dai seama că iubitul tău este mulţumit cu ceea ce îi oferi tu în pat, fără să mai aibă nevoie de altceva sau de altcineva?

Cât de des vrea să faceţi sex

Un prim semn al satisfacţiei sale este cât de repede este gata pentru o nouă rundă. Este adevărat că libidoul diferă de la bărbat la bărbat, dar el depinde şi de tentaţia pe care o simte bărbatul respectiv. La începutul relaţiei, când totul este nou, majoritatea lor au iniţiativă şi propun des partidele de sex. Dacă sunteţi de cel puţin şase luni împreună, iar iubitul tău continuă să ia iniţiativa în pat, e clar că ceva îi menţine interesul treaz, în plus faţă de tentaţia noului, scrie libertatea.ro.

Pont: Nu încerca să îi oferi în fiecare partidă totul. Alternează partidele demenţiale cu cele mai obişnuite. Aşa îl ţii pe jar şi îl motivezi să îşi dea osteneala pentru clipele de plăcere, căci satisfacţia garantată ucide dorinţa.


Distribuie
..