S-a demonstrat! Creierul bărbaţilor se maturizează la vârsta de 43 de ani

Distribuie

Dacă până acum femeile ştiau că bărbaţii ating maturitatea mai greu decât ele fără însă să cunoască un număr exact de ani, acum se ştie. Un studiu recent a demonstrat că bărbaţii ating maturitatea cu tocmai 11 ani mai târziu, adică la vârsta de 43 de ani.

Un studiu realizat în Marea Britanie, relevă faptul că bărbaţii sunt imaturi până la vârsta de 43 de ani, în timp ce femeile ating maturitatea la vârsta de 32 de ani. Bărbaţii nu se sfiesc să recunoască că sunt imaturi, chiar dacă 3 din 4 femei au încheiat o relaţie pentru că şi-au pierdut răbdarea din cauza imaturităţii acestora.

Opt din zece femei consideră că bărbaţii nu vor înceta niciodată să se comporte copilăreşte, din asta făcând parte râgâitul, flatulenţele în public, nepriceperea de a găti ceva simplu, jocul pe calculator, etc.

Studiul a mai relevat şi faptul că de două ori mai multe femei simt că trebuie să se comporte precum o mamă cu partenerul de viaţă. Acestea afirmă că mai des de o dată pe lună, le spun partenerilor să se comporte ca un bărbat şi nu ca un copil.

Iubitul tău cum e?


Distribuie