Oferă-i iubitului tău o partidă de sex la TELEFON. Iată câteva sfaturi

Distribuie

Condimentarea vieţii sexuale nu trebuie să implice neapărat noi mişcări în dormitorul vostru. Este excitant atunci când iubitul tău îţi şopteşte în ureche: „Te vreau…”, nu-i aşa? Imaginează-ţi cum este atunci când sunteţi departe unul de celălalt şi aveti nevoie de acele cuvinte şoptite care vă fac să înnebuniţi de plăcere. Este momentul în care pui mâna pe telefon şi îl suni sau îi trimiţi un mesaj… fierbinte. Ştiai că poţi să foloseşti aceste mesaje pe post de preludiu? Experţii susţin că tocmai acest element supriză creşte libidoul la cote inimaginabile.

Există multe femei, mai timide din fire, care nu au curajul să îşi exprime vocal partea „dirty” a fiinţei lor şi preferă să trimită mesaje „mudare” iubitului. Iată un mod de seducţie care trezeşte pasiuni nebune!

Înainte de toate, util ar fi să vorbeşti cu iubitul tău despre sex la telefon, să vezi cum gustă ideea, pentru că nu oricine este deschis spre o astfel de „surpriză vocală”. Sau îi poţi trimite un mesaj, să vezi cum reacţionează. Dacă îţi răspunde în acelaşi ton, ai undă verde – sex pe toată linia… telefonică.

Sună-l noaptea

Telefonul a fost inventat nu doar pentru a înlesni comunicarea între două persoane. Cum sexul este un mod de a comunica, telefonul poate fi folosit cu mare succes în iniţierea de jocuri sexuale, sugerează eva.ro. Potrivit studiilor, din ce în ce mai mulţi oameni folosesc telefonul pentru că este „dătator de orgasme nenumărate”, reprize de masturbare şi dirty talk. Puteţi alege orice moment al zilei, dar noaptea pare să fie perfectă pentru astfel de apeluri incendiare.

Stinge lumina şi îmbracă-te lejer…

Înainte de a-l apela, fă o baie cu spumă, îmbracă-te lejer, stinge luminile, toarnă-ţi un pahar cu vin şi relaxează-te, după cum spune şi Anne Hooper, autoarea cărtii Great Sex Games. Dacă te simţi confortabil într-o lenjerie sexy sau doar în prosopul de baie, apelul către iubitul tău poate fi iniţiat.

Toată „aventură” începe cu o conversaţie normală, vorbind despre ce ai făcut de-a lungul zilei sau despre orice alt subiect, iar apoi, în mod natural, totul poate fi deviat spre sex, spre o partidă de sex prin telefon. Poţi începe printr-un flirt nevinovat… „Cum ţi-a mers astăzi, iubitule?” – ar putea fi o replică bună de început. Sau poate sunteţi genul de cuplu „brutal”şi preferaţi să treceţi la treabă cu un „Te vreau acum… acolo jos!”.


Distribuie
..