Numărul bărbaţilor care ÎNŞEALĂ este în scădere. Vezi AICI care este motivul

Distribuie

Deşi evoluţia societăţii de-a lungul timpului a făcut ca oamenii să fie mai deschişi şi lipsiţi de prejudecăţi, numărul celor care sunt adepţii aventurilor de-o noapte şi care au totuşi au un partener stabil este în scădere. Vezi mai jos care sunt motivele care opresc bărbaţii să înşele.

Este şi cazul britanicilor, unde 70% dintre femei şi 63% dintre bărbaţi condamnă vehement relaţiile extraconjugale, fie ele şi de scurtă durată. Rata reprezintă o creştere importantă, având în vedere că la începutul anilor ’90 doar 53% dintre femei şi 45% dintre bărbaţi preferau fidelitatea, scrie lifestyle.bzi.ro.

„Acum ne gândim mai mult la viaţa noastră sexuală reală, la relaţii, înţelegem importanţa respectului”, a explicat dr. Cath Mercer, de la University College London. „Asta nu este ceva ce vedem pe Internet sau în filme.

Când vine vorba de viaţa reală, oamenii recunosc importanţa respectului şi încrederii şi cred că acesta este motivul pentru care acum observăm această tendinţă”, a adăugat el.

De asemenea, dr. Mercer a arătat că atitudinea pe care bărbaţii şi femeile o au acum faţă de acest subiect sensibil este, de fapt, şi o măsură de precauţie pe care aceştia o iau pentru a se proteja.

„Cu toţii cunoaştem pe cineva care a suferit consecinţele unei aventuri de-o noapte şi am văzut cum anumite relaţii au fost rupte, iar oamenii au avut de suferit.

Nu vrem să trecem şi noi prin aşa ceva şi nu vrem asta nici pentru prietenii şi familia noastră”, a precizat acesta.

Pe de altă parte însă, numărul femeilor care ar fi de acord să aibă o aventură de-o noapte a crescut de la 5% la începutul anilor ’90, la 13% în prezent.

 


Distribuie
..