Motivele pentru care femeile nu ar putea trăi FĂRĂ BĂRBAŢI

Distribuie

Ţi-ai imaginat vreodată cum ar arăta viaţa fără bărbaţi? Ei bine nu ar putea fi deloc perfectă. Nu doar pentru că nu ar exista sexul şi nu ai putea să naşti un copil, ci pentru că bărbaţii reprezintă un suport moral indispensabil pentru femei.

Aşadar, să descoperim în detalii de ce anume femeile nu ar putea trăi fără bărbaţi:

1. Sunt o sursă de căldură
Femeile au nevoie să fie încălzite atât sufleteşte cât şi fizic. Cât de plăcut este când adormi într-un pat încălzit de trupul bărbatului.  Probabil că bărbaţii au acces la o sursă termică secretă, datorită căreia încălzesc patul mai repede decât ar face-o o sticlă cu apă fierbinte.

2. Bărbaţii sunt amuzanţi
Pentru femei, amuzamentul în cuplu este foarte important. Aşa că ce s-ar face femeile dacă nu ar avea lângă ele bărbăţi cu care să râdă?

3. Au memorie bună
Bărbaţii ţin minte chiar şi cele mai neînsemnate lucruri, femeile însă dau atenţie doar celor mai importante detalii. Astfel, bărbaţii sunt ca un caiet de notiţe pentru femei.

4. Sunt descurcăreţi
Recunoaşte că ei sunt în stare să facă lucruri pe care tu niciodată nu o sa le reuşeşti. Li se citeşte satisfacţia pe faţă atunci când reuşesc să monteze un raft sau repară o priză electrică în casă.
foto:vk.ru

5. Te fac să te simţi în siguranţă
Orice femeie are nevoie de protecţia unui bărbaţ puternic. Doar la braţul unui bărbat, o femeie va fi sigură că nimic rău nu se poate întâmpla.

6. Sunt optimişti
Evident, există şi exceptii, însă majoritatea bărbaţilor nu intră în panică şi se mobilizază  către acţiune. În general, bărbaţii chiar au convingerea că lucrurile se vor aranja şi că totul va fi bine.

7. Te fac să te simţi cu adevărat  femeie
Nu-i aşa că te simţi cu adevărat femeie când eşti alintată cu complimente din partea bărbatului.  Feminitatea unei femei  se datorează felului  cum bărbaţii fac curte şi cuceresc.

Voi  de ce credeţi că nu aţi putea trăi fără bărbaţi?


Distribuie
..