Mici SECRETE cum să cucereşti un BĂRBAT

Distribuie

Bărbaţii sunt vânătorii care au misiunea de a cuceri o femeie. Se întâmplă însă să-ţi placă un bărbat într-atât, încât să uiţi de orice principiu. Ei bine, chiar şi aşa, nu îţi recomandăm să o faci într-un mod deschis, ci într-un mod mai isteţ.

Înainte de a începe acţiunea, trebuie să te asiguri că el e cel care merită, să ai încredere în forţele tale feminine şi să ţii cont de următoarele sfaturi:

1. Îndrăzneşte să faci tu primul pas. Prinde clipa potrivită pentru atrage atenţia lui asupra ta. Bărbaţii au fost întotdeauna pasionaţi de femeile încrezute în forţele proprii.

2. Pentru a-i atrage atenţia trebuie neapărat să fii deschisă şi să ai o atitudine. Nu uita să zâmbeşti şi să fii sociabilă nu doar cu el, dar şi cu cei care vă înconjoară. Când va vedea că eşti inteligentă şi comunicabilă, cu singuranţă va tinde să vorbească cu tine.

3. Bărbaţii vor rămâne întotdeauna atraşi de femeile inteligente,  apte să discute despre orice subiect. Informează-te care sunt interesele şi activităţile lui preferate şi  arată-i că aveţi ceva în comun.

4. Flirtează, însă nu deschis, dacă vrei să-i atragi atenţia fără a părea prea disponibilă. Aruncă-i priviri scurte, răsuceşte o şuviţă de păr, fie că pur şi simplu treci mâna prin podoaba capilară, denotând feminitate şi putere de seducţie.

5. Nu uita de să porţi parfumuri fine, care să îi incite simţul olfactiv celui de lângă tine şi să fie atras la maxim. Feromonii emanaţi îi vor trezi dorinţa de a te săruta sau de a te mângâia.

6. Spune-i câte un compliment. Şi bărbaţilor le place să fie cuceriţi şi alintaţi cu complimente. Cu siguranţă vor aprecia că observi detaliile legate de persoana lor şi care îi apreciază la adevărată lor valoare.

7. Nu aduce în discuţie problemele care te macină la o întâlnire cu el. Fii binedispusă şi dovedeşte-i că femeia de langă el este capabilă de a se bucura de viaţa şi de a trece peste greutăţi cu o atitudine pozitivă.


Distribuie