Lunile în care bărbaţii au mai mult chef de SEX

Distribuie

Deşi se crede că vara apetitul sexual este mai crescut, se pare că iarna dorinţa este mai mare, cel puţin în cazul bărbaţilor, este concluzia unei cercetari recente. În decembrie, bărbaţii vor mai mult sex ca în oricare altă lună a anului, se arată într-un studiu publicat de Daily Mail. Pentru a ajunge la această concluzie, specialiştii le-au arătat bărbaţilor poze cu femei, atât vara, cât şi iarna.

 Celor 114 de bărbaţi participanţi la studiu li s-a cerut să aprecieze gradul de atracţie al mai multor femei, la fiecare trei luni, de-a lungul unui an. Mai exact, bărbaţilor li s-au arătat câte două poze, una doar cu chipurile femeilor, cealaltă cu corpurile acestora, în costum de baie sau cu sânii acoperiţi.

Atractivitatea faţă de chipul femeilor nu s-a schimbat în cursului anului, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre corp. Bărbaţii au declarat că sunt mai excitaţi când li s-au arătat poze în lunile decembrieianuarie şfebruarie decât în lunile de vară (iunie, iulie şi august), scrie bzi.ro.  De asemenea, bărbaţii au declarat că se simt mai atraşi de partenere în anotimpul rece. Studiul realizat de firma de jucării sexuale Lovehoney arată că în decembrie bărbaţii fac mai mult sex decât în oricare lună a anului.

Care este explicaţia pentru acest lucru? Iarna, pielea nu mai este atât de mult „la vedere”, iar plăcerea de a o descoperi devine mai mare, implicit dorinţa sexuală creşte. În schimb, vara, pe plajă, de pildă, femeile în costum de baie sunt la tot pasul, ceea ce înseamnă că bărbaţii au nevoie de mai mulţi stimuli pentru a fi excitaţi.

Potrivit altei teorii, nivelul hormonal al bărbaţilor oscilează în funcţie de anotimp şi, pur şi simplu, masculii se excită mai uşor când este frig.


Distribuie
..