Lucrurile pe care bărbaţii le DETESTĂ la prima întâlnire

Distribuie

Prima întâlnire cu o persoană este un motiv întemeiat pentru a fi emoţionată. Îţi doreşti ca totul să fie ideal şi să fii văzută într-o lumină care să te favorizeze. Dorinţa de a te face plăcută te poate determina să nu te comporţi natural, ci mai degrabă teatral. Iată ce sfaturi îţi dau specialiştii.

Fii decisă

Ai încredere în alegerile tale şi susţine-ţi preferinţele. Nu spune fraze de genul: „Nu ştiu, tu ce crezi?” sau „Depinde de tine”, în mod constant. Asta nu îneamnă că trebuie să iei tu toate deciziile, însă trebuie să ai şi tu un cuvânt de spus, potrivit femina.rol.ro.  Astfel, dacă el îţi oferă mai multe opţiuni de localuri unde să ieşiţi pentru prima dată, alege unul. Evitaţi astfel conversaţia ciudată cu „nu ştiu”, „poate” sau „merge şi acolo”.

Lasă-l pe el să facă primul pas

Chiar dacă nu e o stare tocmai plăcută, să stai să aştepţi un semn de la el, mergi pe recomandările bărbaţilor. Ei spun că tu trebuie să-l laşi pe el să vină după tine, nu să te arăţi disperată după un contact. Este simplu, dacă te caută după prima întâlnire, înseamnă că îşi doreşte să te mai vadă; dacă nu, pur şi simplu nu te place.

Îmbracă-te potrivit

Sigură te gândeşti că trebuie să arăţi incredibil la prima întâlnire, este normal. Însă rochia preferată, în care arăţi senzaţional, nu este o alegere tocmai bună dacă mergeţi la un pub. Vei arăta total în afara peisajului şi te vei simţi stingherită. Ideea este să te îmbraci cu ceva care să se potrivească locului în care ieşiţi sau activităţii pe care o faceţi. Dar să arăţi uimitor, oriunde v-aţi afla.

Fără sex

Bine, poţi face sex cu el de la prima întâlnire, însă nu te aştepta ca totul să se transforme într-o relaţie. Este posibil să ajungeţi la o relaţie chiar şi după ce faceţi sex de la prima întâlnire, însă şansele pentru o legătură amoroasă de lungă durată, scad considerabil. Vei da impresia că nu îţi doreşti nimic serios, iar acesta nu este un comportament potrivit pentru profilul unei „iubite”.

Mănâncă normal

Dacă îţi comanzi o salată de legume şi mănânci doar jumătate din aceasta, el nu va crede că eşti splendidă şi slabă. În schimb, va crede că ai o problemă cu mâncatul. Deci, mănâncă normal. Alege ceva ce îţi place cu adevărat şi nu te chinui să „ciuguleşti” din farfurie. Bărbaţii preferă femeile care savurează mâncarea, nu pe cele care trăiesc doar cu apă plată.

Vorbeşte despre tine

Fii prietenoasă, povesteşte lucruri despre tine (nu acapara conversaţia totuşi), spune câteva glume, etc. La fel, nici nu-l supune la o serie continuă de întrebări. Ca la un meci de tenis, fiecare „Serveşte” pe rând. Indiferent de cât de bine arăţi, conversaţia cu tine trebuie să fie şi ea provocatoare. Nu te baza niciodată doar pe aspectul fizic.


Distribuie
..