Lucrurile cu adevărat CIUDATE care EXCITĂ la nebunie bărbaţii

Distribuie

O femeie adevărată va şti întotdeauna cum să-şi înnebunească iubitul şi ce metode trebuie să folosească pentru a-l face să se simtă bine. Metodele sunt diferite dar fiecare îşi dă seama că trebuie să îmbrace haine sexy, să aibă forme voluptoase, să fie curată, să nu aibă complexe, ect. Mai nou, există şi unele lucruri nu chiar atât de „normale” care-i pot trezi poftele unui bărbat.

Care din voi a ştiut că un bărbat se poate excita când te vede dimineaţa cu machiajul şters, dezordonat şi cu ochii negri? Un studiu realizat recent arată că bărbaţilor li se pare foarte sexy când prietena lor adoarme machiată. Mai mult, când aceasta se trezeşte dimineaţa cu pete mici, negre sub ochi, este mult mai senzuală.

Atunci când bărbaţii gem prea mult şi partenera le astupă gura, aceştia se excită tot mai tare. Bărbaţilor le place când jumătatea lor ştie ce vrea şi ce nu vrea: prin gesturile ei de a-i închide gura demonstrează atitudine şi un pic de brutalitate (atitudinea pe care bărbaţii o adoră, chiar dacă neagă acest lucru).

Deşi bărbaţii adoră ca femeile să arate bine şi să aibă o burtică plină de pătrăţele, sunt mult mai excitaţi când ating o burtică moale.

Chiar dacă s-ar părea că preferă să cunoască în totalitate partenera, bărbaţii iubesc surprizele. Dacă eşti o femeie elegantă în viaţa de zi cu zi, faptul că în pat îţi vei prinde părul într-o manieră copilărească sau îţi vei face un tatuaj fals îl va excita la maxim pe iubitul tău.

Este bine ştiut faptul că o femeie după sport arată orbil: obosită, traspirată, nemachiată, cu părul ciufulit. În astfel de momente femeile îşi doresc ca nimeni să nu le vadă, iar bărbaţii le adoră. Anume în această ipostază ei consideră că femeile sunt sexy. Nimic nu excită mai bine un bărbat decât o femeie traspirată şi obosită.

Bărbaţii iubesc ca femeile să râdă în timpul actului sexual. În aşa caz, ei se extind şi simt că partenera se distrează. Nici un tip nu se simte bine când are alături pe cineva extrem de serios.

Voi CE CREDEŢI despre aceste „secrete”?


Distribuie
..