Lucrurile care îţi arată că un bărbat te place

Distribuie

Când un bărbat te place, va încerca să-ţi arate acest lucru adoptând un anumit comportament atunci când se află în prejma ta. Iată cum să descifrezi semnalele pe care ţi le trimite.

 1. Observă imediat coafura ta cea nouă .
Te-ai tuns, te-ai coafat, te-ai vopsit sau poate ai încălţat o pereche nouă de pantofi. Un bărbat care te place va observa imediat aceste lucruri şi îţi va face un compliment.

2. Râde când faci o glumă, indiferent de cât de neinspirată ar fi.

Te fiecare dată când faci o glumă, un bărbat interesat de tine va râde, chiar dacă va fi singurul din grup care se amuză. Ori are un simţ al umorului ieşit din comun, ori pur şi simplu vrea să-ţi facă un compliment.

3. Inventează scuze ca să te vadă cât mai des

La serviciu, de exemplu, un bărbat care te place va găsi motiv din orice să intre în biroul tău,  să iasă în acelaşi timp cu tine la masă, la cafea sau pur şi simplu în pauză.

4. Te urmăreşte cu privirea

Oriunde te-ai uita, dai cu ochii de el. Iar el te fixează cu privirea.

5. Îţi oferă mereu ajutorul

Este primul care îţi sare în ajutor atunci când simte că ai nevoie. Se poate oferi să te ajute la un proiect, să te ducă cu maşina acasă, să te ajute să te muţi, să-ţi faci cumpărăturile, îţi va aduce chiar şi cafeaua aburindă dacă i-o ceri.

6. Stă mereu în preajma ta

Când sunteţi în grup şi mergeţi la film stă lângă tine, dacă ieşiţi împreună cu prietenii la o cafea, se aşază pe scaunul de lângă tine. Dacă vă aflaţi într-o încăpere aglomerată, cu siguranţă îl vei observa lângă tine.

7. Se emoţionează când îi vorbeşti

Poate roşi sau începe să se bâşbâie. În prejama ta, un bărbat care te place poate fi neîndemânatic sau neatent. Se îneacă atunci când bea apă, varsă cana de cafea pe birou, scapă diverse lucruri din mână, se împiedică etc.

8. Îşi aminteşte tot ce i-ai spus

Pentru tine sunt lucruri banale, dar el le ţine minte pe toate. Ştie cu precizie ce i-ai spus acum o lună cu privire la un anumit subiect, pentru că a fost foarte interesat să-ţi cunoască părerea.

sursa: click.ro.


Distribuie
..