Lucruri URÂTE dar ADEVĂRATE despre bărbaţi

Distribuie

Bărbaţii au de cele mai multe ori un comportament ciudat, dar femeile nu pot trăi totuşi fără ei şi chiar îi găsesc fermecători. Câteodată pur şi simplu nu poţi intelege ce vrea să spună, să facă sau cum va reacţiona bărbatul de lângă tine.

Bărbaţii sunt nişte copii mai mari şi sunt mândri de asta.

Undeva, în sufletul lor, toţi sunt nişte copii, de unde şi obsesiile legate de sport şi bătăi . Când aşezi 3 sau mai mulţi bărbaţi unul lângă altul, ei relaţionează ţipând împreună în timpul unui meci de fotbal, scrie ziare.com.

Faptul că regresează nu este doar un mijloc de apropiere între ei, ci şi un mod de a scăpa pe moment de grijile cotidiene şi de a se simţi acceptaţi aşa cum sunt.

Nu are niciun sens să-i pui beţe în roate iubitului când vrea să faca acest lucru, căci nu te va aprecia deloc în acele momente. Doar bucură-te că se comportă aşa când este doar cu prietenii lui, şi nu în faţa familiei tale.

Bărbaţii sunt perverşi.

Nu există niciun mod de a spune altfel acest lucru. Bărbaţii pur şi simplu se gândesc în continuu la sex, de multe ori chiar visând la el cu ochii deschişi. Nu este cazul să te superi dacă îţi surprinzi soţul uitându-se la poze sau filme pentru adulţi, căci nimic nu este mai puţin atrăgător decât o femeie nesigură.

În plus, bărbatul se va uita o vreme, după care va prefera ce are în carne şi oase lângă el. Dacă ai suficientă încredere în tine, vă puteţi uita la filme chiar împreună, apoi beneficiind amândoi de efectul vizionării.

Bărbaţilor le-ar placea să înşele.

Asta nu înseamnă că o vor şi face. Din fericire, de multe ori le este ruşine, se simt prea vinovaţi sau sunt timizi, aşa că rămân doar cu dorinţa. Este o problemă oarecum biologică: văd, vor şi încep să aibă fantezii. Nu sunt de la natura monogami, aşa că trebuie să se lupte mult pentru a rămâne fideli.

Jumătate dintre bărbaţi spun că dacă ar exista 0 şanse să fie prinşi, ar înşela. Restul, însă, au declarat că nu ar călca strâmb nici aşa. Mulţi spun, totuşi, că îşi reprimă dorinţa de teama că vor distruge familia frumoasă de acasă, pe care s-au chinuit să o clădească.

Barbatii vor ca femeile sa-i venereze.

Bărbaţii vor ca femeile să îi considere puternici, de succes şi sexy. Mulţi nu recunosc, dar ar vrea în adâncul inimii să fie măcar puţin mai deştepţi decât femeia de lângă ei.

Bărbaţii adoră sexul oral.

Un studiu arată că lucrul pe care bărbaţii îl dorec cel mai mult în pat este sexul oral. Mai precis, 80% dintre ei au răspuns astfel. Mulţi au spus că cel mai bun cadou din partea unei femei este să ofere sex oral dimineaţa. Micul dejun deja nu mai contează, în acest caz.

Bărbaţii nu pricep apropo-urile.

Când bărbaţii se adună între ei, nu stau să bată apropo-uri şi să fie finuţi, ci spun tot ce simt, fără dublu-înţeles. Din cauza acestei lipse de antrenament, le este foarte greu să înţeleagă când femeia de lângă ei încearcă să le sugereze subtil ceva.

Un lucru e clar în lumea lor: dacă nu ceri, nu primeşti. Aşa că în cazul în care vrei să te scoată în oraş de ziua ta, spune-i direct, iar dacă vrei un cadou strălucitor, care să dureze pe vecie, s-ar putea să primeşti un set de tigăi de teflon dacă nu specifici că este vorba de o bijuterie.

Bărbaţii îşi iubesc organul sexual.

Cel mai bun prieten al bărbatului este penisul lui, aşa că se aşteaptă ca şi femeile să-l iubească şi să-l aprecieze. În timp ce organele reproductive ale femeii sunt interne, ascunse, cele ale bărbatului se află la exterior, fapt ce îi face să fie mândri, dar şi puţin obsedaţi de ele.

Întotdeauna va funcţiona un compliment făcut unui bărbat despre mărimea organului său sexual.

Dacă este mediu, spune-i că este imens, iar dacă este prea mare, spune-i acest lucru. O va lua cu siguranţă ca pe un compliment.


Distribuie
..