Lucruri pe care TOȚI bărbații și le doresc în timpul SEXULUI

Distribuie

Atunci când fac sex, bărbaţii îşi doresc o mulţime de lucruri. Din fericire însă, unele dintre dorinţele şi fanteziilor lor despre cum să facă sex sunt „universale”. Iată care sunt acestea.

Bărbații doresc o femeie care să se excite de una singură

Deşi, în general, bărbaţii sunt dispuşi să investească timp pentru a pregăti o femeie pentru o partidă de amor, nu s-ar supăra dacă femeia ar fi gata de sex şi fără ajutorul lor.

Vorbește-i murdar

Suspină și spune-i vorbe murdare de fiecare dată când ai chef! Partenerul tău va fi astfel extrem de fericit pentru că îi confirmi performanțele sexuale.

Oferă-i indicii

Pentru bărbaţi, ceea ce văd este aproape la fel de important ca atunci când fac dragoste, aşa că o femeie inteligentă le oferă şi o privelişte pe măsură. Spre exemplu, aţi putea face amor în faţa unei oglizi. Cu siguranţă că pentru el experineţa va fi memorabilă!

Bărbații adoră sexul oral

Un subiect încă tabu, deși este întâlnit pe buzele tuturor, pare să fie una dintre temele preferate ale bărbaților. Practic, pentru ei, sexul oral este una dintre cele mai plăcute și cele mai dorite variante de a obține plăcerea sexuală. Mai ales că presupune un minim de efort din partea lor, iar plăcerea este maximă!

euforia.tv.


Distribuie
..