Lucruri care îţi arată că e îndrăgostit

Distribuie

Lucrurile pe care le spun bărbaţii atunci când se îndrăgostesc pot fi, la prima vedere, dificil de interpretat. Exprimarea sentimentelor nu este atât de facilă pentru reprezentanţii sexului tare, cel puţin nu în măsura în care o femeie îşi poate arăta verbal şi gestual emoţiile.

Există o concepţie comună asupra modului diferit în care comunică femeile şi bărbaţii. Despre cei din urmă se spune că nu sunt atât de generoşi în a vorbi despre propriile sentimente. Dacă treci printr-o situaţie similară cu cineva cunoscut pe un site de dating sau matrimoniale, poţi elucida misterul trăirilor sale pentru tine, analizându-i atent lucrurile pe care ţi le spune şi care ar putea să îţi sugereze că s-a îndrăgostit de tine, scrie blog.sentimente.ro.

1. Ies în oraş. Te deranjează?

Deşi vă leagă doar o prietenie declarată momentan şi nu te-ai lămurit dacă are gânduri matrimoniale cu tine, îţi cere discret aprobarea înainte să facă un lucru, de parcă aţi forma un cuplu. Un exemplu concret este acela în care te anunţă că va ieşi vineri seara în oraş cu prietenii, doar între băieţi, menionând că este curios dacă te deranjează acest lucru.

Acesta este un semn clar că începe să nutrească sentimente pentru tine, în capul lui eşti potenţiala lui iubită şi vrea să te asigure că, momentan, nu este interesat să flirteze cu alte femei.

2. Mama te-ar adora!

Faptul că te include, chiar şi imaginativ, într-un scenariu comun cu familia lui, indică în mod cert că începe să se îndrăgostească de tine. Dacă un bărbat care te vede ca pe o simplă aventură se va feri să vorbească despre apropiaţii lui, unul îndrăgostit va fi generos cu acest tip de detalii. Iar dacă îţi şi spune că ai fi pe placul lui, în mod cert te consideră a fi femeia visurilor sale.

3. De ce nu ai dat niciun semn ieri?

Iată o declaraţie neaşteptată de la un bărbat cu care discuţi cu plăcere pe un site de dating, dar faţă de care nu ţi-ai asumat niciun angajament oficial. Dacă îi “scapă” cumva o mustrare vis-a-vis de faptul că nu ai dat niciun semn de viaţă o zi întreagă, înseamnă că a tânjit după compania ta, deci s-a îndrăgostit de tine!

 


Distribuie