Limbajul corpului în timpul somnului îţi spune TOTUL despre partenerul tău

Distribuie

Vrei să ştii care e faţa adevărată a iubitului tău şi pentru asta ai încercat tot felul de metode? Iată o idee: spionează-l în timp ce doarme. E un limbaj care nu minte niciodată.

Probabil că şi tu ai testat tot felul de trucuri pentru a afla cine este cu adevărat bărbatul cu care te întâl­neşti, scrie elle.ro. Urmează sfatul psiho­lo­gilor şi în­cearcă să descifrezi limbajul cor­pului său în timp ce doarme. 

Îmbrăţişaţi

Poate e mai bine să dărâmăm un mit. Această poziţie este ca faimosul „punct G”, o legendă despre care se vorbeşte mult, dar care, probabil, nu există. Este destul de incomod să dormi îmbrăţişată cu iubi­tul tău, am putea spune de-a dreptul imposibil. Aşa că nu te deprima dacă încă nu dormiţi în această poziţie. Sau dacă aţi încercat şi săracul de el, după puţin timp, s-a întors pe partea cealaltă. Asta nu înseamnă că nu te iubeşte. Doar că nu reuşeşte. 

Ca o lingură

Îmbrăţişaţi, întorşi pe a­ceeaşi parte, cu braţele iubitului în jurul tău sau cuprinzându-l în braţele tale. Această poziţie dezvăluie faptul că în cuplul vostru domneşte o deplină armonie şi că între voi doi există o intimitate profundă. Apro­pierea corpurilor este şi un semn de mare complicitate sexuală. Dacă îl îmbrăţişezi tu, înseamnă că în cuplu el este cel care preferă să fie îngrijit şi răsfăţat.

Ca un leagăn

Iubitul tău este culcat pe spate. Tu, puţin mai jos, dormi pe burtă sau pe spate, protejată de braţele lui. Înseamnă că iubitului tău îi place să aibă o atitudine dominantă, de protecţie. Este un tip tradiţional şi parcă ar vrea să-ţi spună: „Să nu-ţi faci griji, scumpa mea, sânt eu aici!”. Şi braţele lui pot fi, într-adevăr, locul cel mai sigur din lume. Dar şi cel mai incomod, dacă suferiţi de afecţiuni cervicale.

Departe

Unul într-o parte a patului, altul în cealaltă. Nu va apropiaţi cu nici un chip. Totuşi te atinge, te ţine cu o mână, cu un picior. Un fel de îmbrăţişare mai slabă. Un compromis între dorinţa de independenţă şi nevoia de a simţi că, totuşi, celălalt este acolo. Când el preferă să doarmă „singur” – dar menţine contactul – înseamnă că este un tip sigur pe sine, că iubeşte liber­tatea şi că are nevoie de spaţiul lui. Cu toate acestea, este în stare să aibă o relaţie profundă şi matură. Sigur, depinde în ce fel. Dacă în cele din urmă şi acel minim contact dispare, poate vrea să te încerce, poate vrea pur şi simplu să se detaşeze pentru o scurtă perioadă – exista două ipoteze. Poate îi e teamă să se implice mai profund în relaţia cu tine, ori e avar şi egoist. Dar ai grijă: poate fi şi una şi alta.

Fără contacte

Evită să te atingă. Doarme pe partea opusă a patului. Stă întors cu spatele la tine. Sau, mai rău, dormiţi în paturi sepa­rate? Ce e de spus? Un lucru cert: iubi­tul tău nu este prea afectuos. Sau aveţi proble­me de comunicare, pe care trebuie să le rezolvaţi cât mai repede. Iubi­tul tău nu se exteriorizează, pen­tru că nu vrea sau nu reuşeşte.


Distribuie
..