Jocurile erotice care îl vor ÎNCĂLZI pe iubitul tău pe vremea rece

Distribuie

Vremea rece de afară nu trebuie să te sperie şi nici să alunge pasiunea din aşternut. Dimpotrivă, în timp ce te cuibăreşti lângă iubitul tău poţi iniţia un set de jocuri erotice cu adevărat incendiare, care va lasă să zburaţi departe de frig şi vă oferă şansa să vă cufundaţi în plăcere.

Descoperă câteva jocuri erotice care îl va încălzi pe iubitul tău pe vremea rece.

Doctorul şi infirmiera

Foarte mulţi bărbaţi au această fantezie să fie examinaţi de o infirmieră, în timp ce femeile visează la un doctor priceput care să le „gâdile” zonele erogene. Cumpără-ţi un astfel de costum dintr-un sex shop şi iniţiază această fantezie numai bună de pus în aplicare atunci când vremea de afară nu este foarte prietenoasă. Consultă-l peste tot şi lasă-ţi imaginaţia să zboare pentru a-i rezolva „problema” de erecţie.

Vânătoarea de obiecte sexy

Cu sigurantă acest joc îi va aprinde imaginaţia atât de mult iubitului tău încât va uita instant de frigul de afară şi îşi va pune libidoul în mişcare. Plasează strategic câteva obiecte sexy prin casă, de la lenjeria intimă pe mânerul uşii şi până la dildoul preferat în dus, apoi da-i o listă a tuturor obiectelor.  Oferă-i trei minute pentru a găsi cât mai multe şi făceţi-vă de cap cu prada pe care el o aduce în pat. Data viitoare puteţi inversa rolurile astfel încât jocul să fie la fel de palpitant.

Sărutul rece

Ceea ce face şi mai incitant acest joc erotic este tocmai faptul că afară este frig. Cumpără o îngheţată pe bâţ şi incinge atmosfera în dormitor în timp ce îţi transformi iubitul în prizonierul tău sexual. Leagă-l de pat cu ajutorul unor eşarfe sau chiar a unor perechi de cătuşe şi arată-i surpriza care îi va îngheţa simţurile.

Atinge-l uşor cu îngheţată pe sfârcuri şi priveşte-l cum i se întăresc de placere. Sarută-l prelung şi apoi coboară înspre abdomen şi coapse. Senzaţia de rece, combinată cu fiorul erotic îi va provoca senzaţii nebănuite. La sfârşit, muşcă din îngheţată şi iniţiază o partidă de sex oral care îl va înnebuni de plăcere.

Faceţi schimb de roluri

La fel de stimulativ, în special din punct de vedere vizual este şi jocul schimbului de roluri. Transformă-te într-un model masculin pe catwalk îmbrăcată în camaşa şi pantalonii iubitului tău, pentru ca apoi să inversaţi rolurile. Alege o pereche de lenjerie intimă de-a ta pe care el să o îmbrace şi lăsa-ţi simţurile să fie incitate la vederea lui.

Lanternele plăcerii

Stinge lumina în dormitor şi cuibăreşte-te lângă iubit cu două lanterne. Apoi, fiecare pe rând, luminaţi-vă câte o parte a corpului pe care celălalt aţi dori să o sărute sau să o lingă. Nivelul de plăcere pe care vrei să îl obţii este strict la îndemâna ta întrucât partenerul nu trebuie să se oprească decât atunci când stingi lanterna.

Masajul afrodisiac

Întâmpină-l încălţată pe tocuri şi îmbrăcată numai în lenjerie intimă şi invită-l la un masaj erotic. După ce îi ungi bine corpul cu ajutorul unui ulei afrodisiac este timpul să-i creşti libidoul cu ajutorul sânilor tăi calzi. Insistă asupra zonelor erogene din partea superioară şi pastrează ce ai mai bun la sfârşit.


Distribuie