Îţi doreşti nopţi pasionale? Tot ce trebuie să facă iubitul tău pentru o erecţie puternică

Distribuie

Un medic urolog spunea că „penisul nu este o insulă, dar o peninsulă care împarte aceleaşi resurse de substanţe nutritive, sânge şi oxigen ca şi celelalte organe vitale. Atunci când anumite organe sunt afectate de diverse afecţiuni, nici penisul nu este ferit de consecinţe.

Este bine ştiut faptul că disfuncţiile organului sexual masculin pot apărea ca rezultat al bolilor cardiovasculare. Din acest motiv, o greşeală foarte mare pe care o fac bărbaţii când întâlnesc această problemă este apelarea la pastilele albastre.

Să ştiţi că în aşa situaţii, bărbaţii trebuie să consulte medicul specialist şi să afle motivul care a dus la îngustarea arterelor de sânge din penis şi tratarea acestora. Pentru cei care nu doresc să înfrunte această problemă prin intermediul medicului, am stabilit câteva reguli importante, care vă ajută să aveţi o erecţie puternică.

Un bărbat care-şi doreşte nopţi pasionale, trebuie să renunţe la fumat. Să ştiţi că fumatul dăunează foarte mult asupra organului sexual masculin. Murele, afinele, coacăza, prunele sunt resurse inepuizabile de antioxidanţi foarte puternici, care asigură un flux sanguin eficient. În plus, menţin nivelul de oxid nitric, responsabilul cu menţinerea erecţiei şi importantă substanţă chimică de coagulare a sângelui.

Un bărbat stresat poate fi considerat o povară pentru o femeie. Să ştiţi că efectele fizice ale stresului se văd cel mai bine în pat. Un bărbat stresat riscă să aibă disfuncţii sexuale foarte serioase. Urmaţi exerciţii de relaxare şi concentraţie pe cele 5 simţuri umane pentru câteva minute.

Ciocolata neagră este bună pentru sex. Dat fiind faptul că ciocolata are cacao, care este bogată în flavonoide şi alţi oxidanţi ce favorizează producţia de substanţe chimice, care dilată vasele de sânge, se asigură circulaţia sanguină normală. O circulaţie sanguină bună are efecte puternice asupra erecţiei.

Pentru bărbaţii cu kilograme în plus, erecţia va fi întotdeauna o problemă. Ce-ar fi să te apuci de sport? Ştii de ce? Testosteronul se trasformă în estrogen în cazul bărbaţilor supraponderali, iar această scădere duce la o scădere a libidoului şi o capacitate redusă de menţinere a erecţiei.

Chiar şi o scădere moderată în greutate te poate scăpa de excesul de estrogeni, trasformându-ţi viaţa sexuală în una sănătoasă.

Un studiu realizat recent demonstrează că o treime din bărbaţii care au scăpat de 10% din greutatea lor corporală au arătat îmbunătăţiri majore în ceea ce priveşte disfuncţia erectilă.

Aveţi grijă de sănătate şi de viitor!

foto: cerasus.ro


Distribuie