Indicii despre o posibilă viitoare infidelitate a soţului

Distribuie

Infidelitatea nu este o problemă modernă, ea fiind la fel de prezentă în viaţa de cuplu atât în trecut cât şi în prezent. Şi faptul că te-ai căsătorit cu cel pe care îl vezi bărbatul ideal pentru tine, nu înseamnă că soţul tău este automat şi păzit de ispitele care îl înconjoară zi de zi, pe stradă, la serviciu.

Nu sunt motive să te temi de infidelitatea sa atunci când relaţia este una împlinită şi fericită. Pe măsură ce trece timpul, dacă lucrurile se schimbă în rău, sunt câteva indicii care să îţi dea motive de îngrijorare. Sunt şanse ca în viitorul apropiat soţul tău să te înşele?

1. Soţul tău are din ce în ce mai multe secrete. Dacă se duce în altă cameră atunci când vorbeşte la telefon, închide monitorul computerului atunci când te apropii de el şi aşa mai departe, sunt şanse să aibă ceva de ascuns. Sau, pur şi simplu a început să construiască un zid în jurul său, în cazul în care va avea nevoie de el în viitor.

2. Certurile degenerează aparent fără niciun motiv. Când soţul tău este mai mereu nervos şi îşi iese din fire chiar şi atunci când nu are motive să o facă, sunt semne că dincolo de suprafaţă, în sufletul şi mintea sa se petrece ceva. Mânia sa şi nevoia permanentă de ceartă pot fi indicii că inconştient încearcă să îţi arate nu numai că sunt probleme în relaţia voastră, ci şi că tu eşti principala problemă.

3. Partenerul te acuză că ai rămas în urmă. Evident, într-o căsnicie, amândoi vă dezvoltaţi, evoluaţi, creşteţi împreună. Găsiţi noi şi noi hobby-uri şi interese, încercaţi activităţi inedite împreună. Dacă te acuză că stagnezi şi mai rău, că îl tragi înapoi iar acest lucru nu are nicio bază reală, e momentul să îţi pui un mare semn de întrebare de unde vine această gândire. Sunt şanse să se simtă închistat în relaţia actuală şi să-şi fi pierdut interesul, primul pas pe calea infidelităţii.

4. Crede încă în minuni şi în ideea de suflete pereche. Partenerii maturi învaţă de-a lungul timpului să se adapteze realităţii unei relaţii serioase. Sunt însă unii oameni, atât femei cât şi bărbaţi care consideră că deşi s-au căsătorit, au făcut-o dintr-o necesitate şi că partenerul lor ideal se află încă acolo undeva, în lume, în aşteptare. Fii atentă la reacţiile lui atunci când vizionaţi un film romantic, dacă şi cum idealizează iubirea vizavi de realitate, ce părere are despre fercire şi aşa mai departe.

dindragoste.unica.ro.

 


Distribuie