Înainte să-i dai papucii, citește asta! 4 lucruri pe care nu le știai despre bărbații care înșală

Distribuie

Ai aflat că ți-a pus coarne? Chiar dacă nu mai poți să-l ierți, nu ar fi rău să încerci să descoperi de ce s-a ajuns în acest punct. Bărbații înșală din aceste motive:

1. Pentru salvarea căsniciei

Chiar dacă îți iubesc soțiile, mulți bărbați nu știu cum să rezolve frustrările pe care le au legate de relație. Este mult mai ușor să caute în altă parte ceea ce cred că lipsește decât să confrunte adevărul. Crede că odată ce va ignora problemele, ele vor dispărea și relația va fi ok.

2. Pentru că poate comunica mai bine cu cealaltă

De multe ori, bărbații ajung să-și dezvăluie secretele și să-și pună sufletul pe tavă în fața unei amice sau colege de birou decât acasă. Așa, ajung să dezvolte o relație mai intimiă, psihologic, cu cealaltă. De aici la o aventură extraconjugală nu mai e decât un pas.

3. Poate fi o ispită de moment dar fii sigură că își va face mustrări de conștiință după

Crezi că nu-i pasă de tine pentru că te-a înșelat? În mod ironic, se va simți groaznic a doua zi. Nu va ști cum să te privească în ochi, înțelegând că ți-a trădat încrederea.

4. Pentru că nu mai vede în soție femeia de care s-a îndrăgostit

Odată ce soția s-a transformat în femeia care îi reproșează câte-n lună și-n stele, magia s-a terminat. Se va uita după alte femei care pot fi la fel de amuzante, îl pot face să se simtă sexy și dorit cum a făcut și ea la început.

euforia.tv.


Distribuie
..