Iată de ce bărbaţilor le place STRIPTEASE-UL

Distribuie

O femeie care dansează languros în jurul unei bare de metal. Se dezbracă, dând jos de pe ea fiecare articol vestimentar, unul câte unul. Iar bărbaţii sunt absolut înnebuniţi de această imagine. Vezi care sunt motivele.

Adoră corpul unei femei

Femeile au sâni, zonele intime arată total diferit, au forme voluptuoase, rotunjite frumos. Cu atât mai mult cu cât se perindă în pielea goală la înălţime, pe scenă, dansând senzual îi înnebunesc pe bărbaţi, scrie unica.ro. Corpul unei femei este foarte interesant pentru un bărbat şi de aceea ar merge la striptease – nu pentru că nu îi place corpul iubitei, ci pentru că pe ea nu o vede în astfel de ipostaze (şi probabil nu şi-ar dori s-o întâlnească pe scenă, în club).

Fanteziile prind viaţă

Măcar pentru câteva momente, atunci când se află într-un club de striptease, un bărbat îşi poate lăsa imaginaţia să zburde liberă. Chiar dacă este căsătorit, are copii şi foarte fericit, din când în când este sănătos să mai viseze cu ochii deschişi şi alte femei, în special dacă acestea nu arată ca soţia de acasă.

De fiecare dată ies în câştig

Atunci când merg la cluburi de striptease, bărbaţii simt că plătesc adevărata valoare a băuturilor pe care le comandă – pe lângă faptul că se bucură de un pahar de băutură cu prietenii, dar au şi o privelişte foarte plăcută. Cât despre domnişoarele care dansează în faţa lor şi se plimbă printre ei, nu-i duce decât cu gândul la… un rai al bărbaţilor.

Se simt fericiţi şi se relaxează

Clubul de striptease, locul unde un bărbat se poate strânge cu prietenii ca să stea de vorbă, să se distreze şi să admire femei goale dansând, este un loc relaxant, plăcut. El se destinde, se simte în largul său. Poate fi şi singur, că senzaţia va fi aceeaşi pentru el. Se bucură de timpul petrecut în compania unor necunoscute, aflate acolo doar ca să-i aţâţe lui imaginaţia şi dorinţele.


Distribuie
..