Iată câteva lecţii de amor pentru BĂRBAŢI

Distribuie

„Femeile vi în toate formele şi mărimile” se spune în scurtmetrajul realizat în 1995 de Bill Plympton, animatorul american cu două nominalizări la Oscar. Artistul este cunoscut pentru că a refuzat un contract de peste un milion de dolari cu studiourile Disney, fiindcă, sub cotract, toate creaţiile sale ar fi devenit proprietatea companiei.

Bineînţeles, primul pas este să găseşti femeia perfectă. Însă nu este atât de simplu. Unele femei promit să fie ‘aleasa’, dar, la o privire atentă, îţi dai seama că mai ai de căutat. De altele îţi dai seama din prima clipa că nu sunt ceea ce trebuie.

Bărbatul nu trebuie să se descurajeze şi nici să facă vreun compromis. Există cea pe care o caută, undeva pe lumea asta. Şi, cum se întâmplă de obicei, când aproape ne lăsăm păgubaşi şi alegem să nu mai sperăm, ridicăm privirea la persoana care stă de ceva vreme fix sub nasul nostru. Şi magia începe să-şi facă efectul, scrie bzi.ro

După cum era de asteptat, totul se învârte în jurul „pietrelor preţioase” ale chipului, ochii. Care flirtează, care jubjugă. Dar îndrăgostitul trebuie să mai facă un pas. Să apuce între degetele pletele aurii ale demoazelei şi să se joace ghidus cu ele. Filmul este ironic însă, căci, pe un ton molatic, neprevestitor de rele, anunţă cum bărbatul va fi înghiţit de coafură ca un viespar.

Gâtul este o zonă interzisă şi neglijată a senzualităţii. Un simplu sărut, poate naşte mici vulcani în femeie. Atenţie însă, te poţi răni serios. Descrierea apropierii dintre bărbat şi femeie continua cu narile, sarutul şi apoi scoaterea hainelor. Finalul este, inevitabil, apoteotic.


Distribuie
..