Horoscop: Cum să-ţi recucereşti fostul iubit, în funcţie de ZODIA lui

Distribuie

Îţi pare rău că l-ai pierdut şi ai face orice ca să îl ai din nou lângă tine? Află ce trebuie să faci pentru a-i da de înţeles acest lucru, dar şi pentru a avea succes, în funcţie de zodia partenerului tău.

Săgetător

Dacă vrei să îţi recucereşti fostul din această zodie, trebuie brusc să devii pasionată de acele lucruri care îi plăceau la nebunie. Când va vedea schimbarea, te va regreta puţin. După ce i-ai atras atenţia, vorbeşte cu el şi promite-i că îi vei oferi mai multă independenţă dacă îţi mai dă o a doua şansă, scrie eva.ro.

Capricorn

Bărbatul din această zodie este foarte greu de recucerit, mai ales dacă tu i-ai greşit. Trebuie să laşi timpul să decidă soarta voastră, pentru că indiferent ce ai face, nu este de ajuns pentru a te ierta.

Vărsător

Dacă vrei să îi atragi atenţia fostului iubit din Vărsător, trebuie să flirtezi cu cât mai mulţi bărbaţi care ar putea să îi spună acest lucru. Arată-i ce poţi să faci atât timp cât eşti singură, iar gelozia lui va ieşi la iveală.

Peşti

Dacă nu s-a întâmplat nimic grav care să vă fi despărţit, iar toată cearta a pornit din nimicuri, atunci fă tu primul pas. Ştii că este introvertit, dar şi orgolios, aşa că dacă aştepţi după el rişti să-l pierzi definitiv.

Berbec

Fostul tău iubit din zodia Berbec o să moară de ciudă dacă vede că te doresc alţi bărbaţi. Chiar dacă se amăgeşte că nu îi mai pasă de tine, va fi foarte gelos dacă vede că flirtezi cu alţii. Nu va sta pe gânduri şi va face primul pas spre împăcare înainte să te fure altcineva.

Taur

Bărbatul din zodia Taur este atras de fetele familiste, cuminţi şi foarte discrete. Dacă va vedea de departe o schimbare în acest sens la tine, atunci e posibil să regrete ce a pierdut. Poate nu se gândea că poţi fi şi aşa, şi ai toate şansele să îşi schimbe alegerea.

Gemeni

Dacă fostul tău este din zodia Gemeni, atunci fă-te nevăzută pentru o vreme pentru el. Îi vei stârni interesul, mai ales dacă simte că e ignorat. Nu mai vorbi cu prietenii voştri comuni şi nu mai frecventa locurile în care te-ar fi putut găsi în mod normal, acest lucru îl va înnebuni.

Rac

Nativul din Rac poate fi foarte uşor recucerit, mai ales dacă încă aveţi legături comune. Încearcă să îi vizitezi mai des mama sau sora, fă-te plăcută de prietenii lui, ca aceştia să poate pune o vorbă bună pentru tine.

Leu

Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău Leu, atunci nu ieşi de tot din viaţa lui. Ruptura încă e proaspătă, aşa că fă-l să se simtă bine atunci când sunteţi într-un grup comun. Nu ezita să îl lauzi, să îi faci complimente, sau să îi baţi apropouri cu privire la iubirea pe care i-o porţi.

Fecioară

Dacă fostul tău este din zodia Fecioarei, atunci trebuie să fii indiferentă. Arată-i că îţi este foarte bine fără el, pentru că acest lucru îl va înnebuni. Chiar dacă îţi va fi greu să mimezi că nu îţi pasă, psihologia inversă ajută în această situaţie mai bine decât orice.

Balanţă

Cu Balanţa trebuie să fii directă, aşa că dacă îţi pare rău că l-ai pierdut şi îl vrei înapoi, du-te şi spune-i în cel mai sincer mod. Fă-te atrăgătoare pentru întâlnirea cu el şi fii stăpână pe tine, nu ai nicio şansă să se întoarcă la tine dacă începi să plângi în faţa lui.

Scorpion

Cu nativul din Scorpion trebuie să pândeşti momentul. Atunci când are o problemă sau trece printr-o perioadă mai grea, este important să fii acolo pentru el. Află tot ce trebuie despre el şi ce i se întâmplă, iar apoi acţionează.


Distribuie
..