Hainele feminine care NU LE PLAC bărbaţilor

Distribuie

Nu doar femeile îşi conturază în cap imaginea unui bărbat perfect. Bărbaţii, de asemenea au preferinţe şi obiecţii în ceea ce priveşte aspectul unei femei. Deşi nu toţi bărbaţii pricep în tendinţele modei, majoritatea însă au aceleaşi împotriviri faţă de vestimentaţia unei femei.

Dacă în alte subiecte, concepţia unui bărbat poate fi schimbată, vorbind de modă, în niciun chip.  Sunt câteva obiecte de îmbrăcăminte şi modele de încălţăminte pe care ei nu le agrează. Te întrebi de ce?  Cele mai importante explicaţii sunt:
Lipsa de feminitate. Bărbaţii apreciază femeile pentru că au talie, sâni, picioare, glezne fine, acum însă sunt în trend hainele care ascund această feminitate.
Stil vintage sau  băbesc. Bărbaţii nu prea înţeleg hainele vintage, deşi tu consideri asta foarte trendy.
Stil vulgar sau exagerat de stridente. De obicei bărbaţilor nu le place să iasă în evidenţă, însă mai mult bărbaţii nu suportă când  persoana iubită atrage toate privirile trecătorilor.

Pentru a distinge mai bine acest subiect  îţi descoperim care sunt piesele vestimentare pentru care bărbaţii au un sentiment de antipatie.
Aşadar, articolele deloc feminine sunt: sandalele gladiator, sandalele-cizmă, de vară; cizmele de tip UGG; rochiile sac; puloverele lalai, pantalonii boyfriend sau harem (acei cu turul  foarte lăsat).
foto:artline.ro

Din categoria „băbeşti” sunt pantalonii cu talia înaltă, probabil pentru că bădrânii de asemenea trag pantalonii peste talie.
foto:haine-vintage.ro

Cât despre exagerări şi vulgaritate subiectul e mai limpede: fusta prea lunga ori prea scurtă; tocurile prea înalte care te fac sa mergi ciudat şi să atragi priviri pe stradă; decolteul care lasă prea puţin loc imaginaţiei, ochelarii de soare masivi.

foto:stiri.rol.ro

Cu siguranţă orice femeia va reacţiona negativ la ceste dolianţe ale bărbaţilor, însă îţi recomandăm să  iei în consideraţie măcar  câteva dintre ele,  nu doar pentru a-i satisface cerinţele iubitului, dar şi pentru a-ţi crea  un aspect decent un societate.


Distribuie
..